Dolar 32,4956
Euro 34,5602
Altın 2.497,44
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 14°C
Cts 17°C

Geleceğin Voleybolcuları…

Geleceğin Voleybolcuları…
REKLAM ALANI
Ocak 14, 2017 8:27 am
1.649
A+
A-

Geleceğin Voleybolcuları…

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol müsabakalarıOrtaca’da yapıldı.

Grup müsabakalarına Muğla, Manisa, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Bilecik, Eskişehir, İzmir, Aydın’dan 10 kız ve 10 erkek toplam da 20 takım katıldı.

3 gün süren karşılaşmalar sonunda Erkeklerde Muğla, Manisa, Kütahya, Denizli, İzmir, Aydın,

Kızlarda ise; Muğla, İzmir, Manisa, Muğla, Eskişehir, Denizli,Aydın takımları gruplardan çıktı.

Gruplarından çıkan takımlar Balıkesir’de yapılacak olan Türkiye şampiyonası çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Ortaca Spor Salonunda yapılan müsabakaları sonunda birinci ve ikinci olan takımlara madalya ve başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi.

OMR 0222 - Geleceğin Voleybolcuları…

 

Muğlaspor Voleybol takımı antrenörü Refik İpçi, Anadolu Yıldızlar Liginde çeyrek finallere yükselmeyi başardıkları için mutlu olduklarını hedeflerinin finallere kalmak olduğunu söyledi. İpçi,Analig’in amacının Milli takımların altyapısına oyuncu yetiştirmek olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Muğlaspor Voleybol takımı antrenörü Esra Balıkçıoğlu ise, “burada çocuklarımız çok güzel dostluklar edindiler, arkadaşlıklar edindiler. Bence en önemli şeylerden biri buydu. Elde edilmiş başarı onun üstüne çok daha güzel hediye olarak geldi. Buraya katılan bütün takımların emeklerine sağlık. İyi ki geldiler ve tanıştık. Onun dışında hedefimiz tabi ki de çeyrek finalden yarı finale yükselebilmek. Yetenekli çocukların gözlem altına alınıp milli takımlara seçilmesini sağlamaya çalışmak. Onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Muğlaspor Voleybol takımı kaptanı Elçin Ersoy “Muğla’da yapılan grup maçlarında finale kaldık. Bundan sonra Balıkesir’de yapılacak olan finallerde de bölgemizi en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyoruz. Arkadaşlarımla beraber hepimiz mutluyuz”

Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen, karşılaşmalara 10 ilden 10 erkek, 10 kız takımı olmak üzere 20 takımın katıldığını söyledi.

Bakanlığın bu projeye çok büyük önem verdiğini ifade eden Sözgen, “3 gün süren grup müsabakalarını çok şükür kazasız belasız, fairplay çerçevesinde sonuçlandırdık. Gruplarında ilk ikiye giren Kız ve Erkek takımlarımız Balıkesir’de oynanacak olan bir üst grupta mücadele etmeye hak kazandılar. Analigmüsabakalarında boy gösteren çocuklarımızın maç trafiği ve bazı illerimizin çok ciddi üst düzey sporculara sahip olması voleybolumuzun ilerisinin çok sağlam temellerde atılmış ve çok iyi durumda olduğunu görüyoruz bu bizi mutlu ediyor” dedi.

Sözgen, grup müsabakalarına gelen takımların boş zamanlarını, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Göcek gibi yerleri gezerek bölgeyi tanıma fırsatı bulduklarını da sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.