Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Lagom psikolojik danışmanlık merkezi açıldı

Lagom psikolojik danışmanlık merkezi açıldı
REKLAM ALANI
Eylül 29, 2023 7:24 pm
562
A+
A-

Dalaman’da Lagom psikolojik danışmanlık merkezi açıldı
Dalaman’da Lagom adlı yetişkin ve çocuklar için psikolojik danışmanlık hizmeti merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Kaymakam Mesut Yakuta Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul ve Chp Dalaman ilçe yönetimi, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.Karaçalı Mahallesi İnönü Caddesi numara 40, kat 3’te hizmet veren danışmanlık merkezi Lagom, Şevval ve Şebnem tarafından işletilecek ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini sunacak.

Kaymakam Mesut Yakuta, açılış etkinliği sırasında katılımcılara hitap ederek psikolojik iyi olmanın önemine değindi. Bir kamu görevlisinin mental sağlığın önemini vurgulaması ve Lagom’un sunacağı hizmetler hakkında farkındalık oluşturmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Yakut’un konuşması, bireylerin karşılaştığı zorluklara ve psikolojik sağlıklarının korunması için profesyonel yardım aramanın faydalarına ışık tutmuştur.Psikolojik danışmanlık ofisinin ortakları Şevval Şalk ve Şebnem Ulutürk uzmanlık ve bilgi hizmetlerine başvuran bireylere değerli rehberlik sağlayabilmek için buradayız. Lagom’un kaliteli danışmanlık hizmeti sunma konusundaki halkımızın şüphesi olmasın. Her yaştan vatandaşımızı bekliyoruz” dedi.Çocuk gelişim uzmanı Şevval Şalk, “çocuklara gelişimsel değerlendirme ve aile görüşmeleri yaparak destek veriyorum. Risk altındaki çocuklar veya normal gelişim gösteren çocuklar olarak tüm çocuklara hizmet veriyoruz”dedi.
Yetişkin, çocuk, ergen ve aile olarak hizmet vermekteyiz. Bireysel terapi, gelişimsel değerlendirme ve takip, aile görüşmeleri, oyun grupları ve atölyeler verdiğimiz hizmetler arasında yer almaktadır.Lagom’un kurulması, mental sağlık hizmetlerine duyulan ihtiyacın ve toplumun bu konuda desteklenmesinin bir göstergesidir.
-Güngör Çoban- Özgürer Deniz Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.