Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Gençler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Ortaca’da yapıldı 

Gençler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Ortaca’da yapıldı 
REKLAM ALANI
Nisan 2, 2023 12:17 pm
423
A+
A-
Türkiye Boks Federasyonu 2023 Faaliyet takvimi kapsamında yer alan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Ortaca’da yapıldı.
Ortaca Ahmet Ateş Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada 61 ilden 444 erkek, 236 kadın toplamda 680 sporcu madalya için ter döktü.
Erkeklerde 46-49 kiloda Emirhan Aktürk, 51 kiloda Mehmet Ali Demirezen, 54 kiloda Selahattin Cinibulak, 57 kiloda Çağrı Fidan, 60 kiloda Ahmet Pekel, 63,5 kiloda Sadegh Haghehpaur, 67 kiloda Tarık Ahmet Çelebi, 71 kiloda Selim Kop, 75 kiloda Nazmi Efe Polat, 80 kiloda M. Furkan Karadağ, 86 kiloda Burak Canpolat, 92 kiloda Taha Turgut Tarhan ve +92 kiloda Ekrem Çalışkan Türkiye şampiyonu oldu.
Kadınlarda ise, 46-49 kiloda Filiz Işık, 50 kiloda Sinem Çelik, 52 kiloda Hatice Kübra Gökçe, 54 kiloda Hamiyet Demirel, 57 kiloda Sudenaz Ballıoğlu, 60 kiloda Zeynep Sena Comart, 63 kiloda Esmaul Hüsna Babat, 66 kiloda Elif Pınar Bozkurt, 70 kiloda Dilara Sak, 75 kiloda Asya Us, 81 kiloda Zeliha Özdemir ve +81 kiloda Sevval Aydın Türkiye şampiyonu oldu.
Şampiyonada dereceye giren sporcuların madalyaları yapılan törende verildi.
Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Vahdettin Gökçe, şampiyonaya katılan sporculara ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Vahdettin Gökçe, Bir haftalık yorucu ama güzel bir şampiyona tamamladıklarını söyledi.
Gençleri büyüklere hazırladıklarını ifade eden Vahdettin Gökçe, “Çok güzel maçlar oldu. Tabi zaman zaman taşkınlık gibi görünse de aslında onların o işe ne kadar odaklandıklarını, başarıyı ne kadar şiddetle arzuladıklarının göstergesi olarak biz kabul ediyoruz. Çok ciddi sayılabilecek bir olumsuzluk olmadı. Sakatlık hiç olmadı çok şükür. İyi bir şekilde sonuçlandırdık” dedi.
Şampiyonada özellikle İstanbul, Ankara, Samsun, Trabzon, Bursa gibi illerin ön plana çıktığına işaret eden Gökçe, “Çok güzel hazırlanmışlar, çok başarılı maçlar çıkardılar. Çok iyi çocuklarla gelmişler. İnşallah diğer illerimizin de noksanlarına biz burada bakıp onlarla ilgili federasyon olarak neler yapabileceğimizi de göreceğiz. Onlara da yardımcı olmak istiyoruz tabi ki” diye konuştu.
ÖMER KUNDAKÇI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.