Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Gönüllü gençler ’AnadoluyuzBİZ’ projesi çerçevesinde Muğla’ya geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ’AnadoluyuzBİZ’ projesi çerçevesinde Uşak ilinden 42 gönüllü genç Muğla’ya geldi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 13-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Uşak’tan AnadoluyuzBİZ Projesi …

Gönüllü gençler ’AnadoluyuzBİZ’ projesi çerçevesinde Muğla’ya geldi
REKLAM ALANI
Temmuz 14, 2023 12:24 pm | Son Güncellenme: Temmuz 14, 2023 11:47 pm
303
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ’AnadoluyuzBİZ’ projesi çerçevesinde Uşak ilinden 42 gönüllü genç Muğla’ya geldi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 13-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Uşak’tan AnadoluyuzBİZ Projesi çerçevesinde Muğla’ya gelen gönüllü gençler, ilk olarak Menteşe Turgutreis Yurdunda kalan depremzede çocuklar ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenledi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde gençler ile bir araya gelen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Münir Özalp, “Öncelikle Muğlamıza hoş geldiniz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde sizin gibi gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. 4 gün boyunca sizler için çok geniş bir program hazırladık. Süreçte sizlere gençlik liderlerimiz, yurt eğitim sorumlusu ve koordinatörlerimiz eşlik edecekler. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, cennet Muğla’mıza tekrar hoşgeldiniz diyor, güzel bir beraberlik biriktireceğiniz, unutamayacağınız bir program olmasını diliyorum” dedi.

Proje çerçevesinde gönüllü gençler, Yatağan Stratonikeia Antik Kentine tarihi bir gezi düzenleyerek ardından Bodrum’da bir sosyal sorumluluk projesi olan kıyı çevre temizliği yaparak, kültürel gezi düzenleyecek. 15 Temmuz Cumartesi gününe, Ula Göletinde sabah sporu ile başlayacak olan gençler, Şehitlik ziyaretinde bulunup, Kötekli Gençlik Merkezinde Kuş Yemlikleri Atölyesine katılacaklar ve öğleden sonra Marmaris’te Sahil temizliği etkinliği yaparak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılım sağlayacaklar.

Projenin son günü Menteşe’de ki tarihi ve kültürel değerleri tanıyacak olan gençler, Ula Akyaka’da ki çevre temizliği ile farkındalık oluşturacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.