Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

“Haber Avcıları Medyayı İnceliyor” eTwinning projesi

“Haber Avcıları Medyayı İnceliyor” eTwinning projesi
REKLAM ALANI
Mart 23, 2021 3:42 pm | Son Güncellenme: Mart 23, 2021 4:08 pm
2.033
A+
A-

“Haber Avcıları Medyayı İnceliyor” eTwinning projesi

Köyceğiz Fen Lisesi, ünlü televizyoncu ve gazeteci Mesut Yar ile çevrimiçi oldu.

thumbnail 1 1

Köyceğiz Fen Lisesi, “Haber Avcıları Medyayı İnceliyor” eTwinning projesi kapsamında ünlü televizyoncu ve gazeteci Mesut Yar ve Marmaris Life dergisi yazarı Murat Ersan ile çevrimiçi söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiye İngilizce öğretmeni Feride Durmaz koordinesinde okuldan eTwinning projelerine katılan 10 öğrenci katıldı.

-MEDYA OKUR YAZARLIĞI”

thumbnail 3 1

thumbnail 3 1

Medya okur yazarlığı her tür medyayla ilgili bir beceridir. Medya okur yazarlık düzeyi yüksek olan bireyler, yalnızca televizyon, radyo ve gazetelerden değil dergiler, kitaplar, reklam panoları işaretler, paketleme, pazarlama malzemeleri, bilgisayar oyunları, müzikler, internet gibi her türlü medyadan alınan karmaşık iletileri kavrayıp değerlendirme konusunda bilgili ve becerikli olacaklardır. Bu bireyler medya iletilerinin nasıl oluşturulduğunu anlayabilmekte ve anlamın nasıl tasarlandığını da kavrayabilmektedir. Medya okur yazarlığına sahip kişiler kendi medyasını da üretebilen, medyayı inceleyen, yorumlayan, kültürümüzün aktif katılımcıları haline gelebilecek bireylere ulaşmak hedeflenmektedir.

thumbnail 4

thumbnail 4

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.