Dolar 32,4581
Euro 34,7712
Altın 2.427,94
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Marmaris’te sağanağın ardından, güneşli hava turistleri çarşıya akın ettirdi

Marmaris’te sağanağın ardından, güneşli hava turistleri çarşıya akın ettirdi
REKLAM ALANI
Eylül 6, 2023 1:02 pm | Son Güncellenme: Eylül 6, 2023 1:29 pm
225
A+
A-

Marmaris’te sağanağın ardından, güneşli hava turistleri çarşıya akın ettirdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve öğlen saatlerine kadar devam eden sağanak yağışın ardından turistler çarşı pazara akın etti. Sabah su baskını ile gözlerini açan çarşı esnafı öğleden sonra da turist yoğunluğunu görünce moralleri düzeldiğini belirtti.

Dünyanın ve ülkemizin en gözde turizm kentlerinden olan Marmaris’te öğlen saatlerine kadar etkisini gösteren sağanak yağış yerini güneşli havaya bıraktı. Serin ve güneşli havayı fırsat bilen turistler kapalı çarşı ve yat limanında alışveriş yaparak günlerini değerlendirdi.

Sabah saatlerinde sağanak yağışın etkisi ile su basan kapalı çarşı esnafı daha önce tamir için dilekçe verdiklerini ve yetkililerden su baskınlarına karşı önlemlerin arttırılmasını istediğini belirtirken hızlıca toparlanıp gelen müşterilere hizmet vermeye başladılar.

Marmaris ilçe merkezindeki kapalı çarşıda gezen İngiliz turist Rob Harley ‘’ İngiltere’den tatile geldik, burada otelde kalıyoruz, yağmur yağınca çarşıya çıkmak istedik burası da üstü kapalı olduğu için gezip alışveriş yapmaya geldik ‘’ dedi.

Kapalı Çarşı esnaflarından Uğur Dalgıç ‘’ Evet yağmurun ardından turistler alışveriş için buraya geldiler, hayalleri belki güneşlenip denize girmekti ama yağınca bizim işimize yaradı mutluyuz ‘’ şeklinde konuştu.
(İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.