Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

HDP seçim bürosuna saldırı

HDP seçim bürosuna saldırı
REKLAM ALANI
Şubat 21, 2014 10:39 am
1.512
A+
A-

HDP seçim bürosuna saldırı

ÖMER KUNDAKÇI OKN 0167 - HDP seçim bürosuna saldırı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ortaca İlçe Örgütü ve seçim bürosuna kimliği belirsiz kişi yada kişilerce sapanla misket atılarak camları kırıldı. Saldırı sırasında seçim bürosunda kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Olay sabah saatlerinde Ortaca Belediye başkan adayı Yusuf Uludağ ve partililerin Atatürk Bulvarı Cumhuriyet caddesi Belediye İş hanındaki seçim bürosuna gelmesiyle anlaşıldı. Büronun camlarının kırıldığını gören partililer durumu Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay yeri ekipler çevrede inceleme yaptılar. Emniyet Müdürü Hakan Aşık da olay yerine gelerek bilgi aldı. olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olayın kısa sürede aydınlatılmasını istediklerini açıklayan HDP Ortaca Belediye başkan adayı Yusuf Uludağ “Biz barışa, özgürlüğe, kardeşliğe ve emeğe saygılı bir partiyiz. Dün burada partimizin bayraklarını astık. herhalde buna tahammül edemeyen barış karşıtı, emek karşıtı, insanlık karşıtı olan birileri tarafından partimize bu gece cam bilye ile bir saldırı olmuştur. Ne ile yapıldığını bilmiyoruz. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bunu insanlığa yapılan bir saldırı olarak değerlendiriyorum. Emniyet güçleri şu anda gerekli işlemleri araştırmaları yapıyorlar. Umarım emniyet güçleri bunun faillerini bulur. Ortaca’da bir daha böyle eylemin olmaması için gerekeni yaparlar. Güveniyoruz, İnanıyoruz.Bunun da şiddetle karşısında olduğumuzu ve kınadığımızı da bildirmek istiyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.