Dolar 32,6286
Euro 34,7879
Altın 2.511,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün Milas’taydı

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün Milas’taydı
REKLAM ALANI
Ocak 20, 2014 4:00 pm | Son Güncellenme: Ocak 20, 2014 7:26 pm
1.983
A+
A-

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün Milas’taydı 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün Milas’taki seçim çalışmalarının ikinci gününe Beçin pazarı esnafını ziyaret ederek başladı. 

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, yerel seçimler öncesi Milas’taki seçim çalışmalarının ikinci gününde Güllük Beldesi, Ekinanbarı, Koru, Ağaçlıhöyük, Derince, Pınarcık Köyleri ve Bafa beldesini ziyaret etti ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Milas ziyaretlerinde Chp Milas Belediye Başkan adayı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Güllük Belediye Başkan Vekili Tevfik Kırçın, çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti. 

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, ziyaret ettiği kurumlarda, köylerde ve kahvelerde vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinledi ve vatandaşlarla sohbet etti. 30 Mart seçimleriyle büyükşehir statüsüne geçecek olan Muğla’da hizmetlerin nasıl olacağını ve planlanacağını vatandaşlara anlatan Dr. Osman Gürün, vatandaşa hizmetin ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi tarafında getirileceğini söyledi. 

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün; “Büyükşehir yasası şu an ki idari yapıyı değiştiriyor. Bu yasa çıkarılmadan önce bizlere ne soruldu ne de danışıldı. Halbuki biz köylerin tüzel kişiliğinin korunmasını, muhtarlarımızla şimdi olduğu gibi iletişim kuralım istiyorduk. Yeni yasayla Muğla’da 13 ilçe ve bir büyükşehir başkanı olacak. Hizmetler ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi ile vatandaşlara sunulacak. Ben şanslı bir insanım ki 13 ilçede adaylıkları belli olan arkadaşlarımla beraber, hepsi de birbirinden deneyimli, eğitimli, doğru, dürüst belediye başkanı adayları ile birlikte yürüyeceğim. Biz büyük bir aileyiz, hep beraber, sizlerin oylarınızla ve desteğinizle 31 martta yepyeni bir Muğla’nın kapılarını açacağız.” dedi. 

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas ziyaretlerinden sonra Bodrum ve beldelerini ziyaret edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.