Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İkbal için değil, Muğlamın istikbali için buradayım

İkbal için değil, Muğlamın istikbali için buradayım
REKLAM ALANI
Eylül 30, 2015 1:58 pm
1.391
A+
A-

İkbal için değil, Muğlamın istikbali için buradayım

 

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek vatandaşlar ve partililer bayramlaştı.

 

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer Kurban Bayramı dolayısıyla Muğla ve bazı ilçelerde birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Göçer yaptığı ziyaretler kapsamında Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Marmaris ve Datça ilçelerinin yanı sıra Menteşe ilçesine bağlı Dokuzçam, Sungur, Göktepe ve Çamoluk mahallelerinde vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Ziyaretlerde AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti Muğla Milletvekili adayı Nihat Öztürk ve partililer de hazır bulundu.

Seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, önce ‘Haydi Bizim Gız’ diyerek yola çıkmıştık. Şimdi ise ‘Haydi Bismillah’ diyerek yola çıktık. Muğlamıza hizmet için yine yollara düştük. Bizim davamız Muğla, gönlümüz Muğla. Yüreklerimiz Muğlamıza hizmet için atıyor. Muğla’mızın hak ettiği değeri ve hizmeti alması için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim.” dedi.

  1. Dönem milletvekili seçimlerinde Muğla’da seçilebilir listede tek kadın aday olduğunu vurgulayan Göçer, Muğla’nın, Cumhuriyet tarihi boyunca ilk ve tek kadın milletvekilini 20 yıl önce gördüğünü hatırlattı.

Muğla seçmeninin yüzde 51’inin kadınların oluşturduğunu ifade eden Göçer, şunları kaydetti:

“7 Haziran’da yine üçüncü sıradaydım. Kısmet olmadı. İnşallah bu defa büyüklerimin, küçüklerimin, kardeşlerimin ve bacılarımın desteği ile Muğla’nın bu makûs talihini yeneceğimize inanıyorum. 1 Kasım seçimlerinde milletvekili olsam da olmasam da Muğla için çalışmaya devam edeceğim. Ben ikbal için değil, ülkemin ve Muğla’mın istikbali ve istikrarı için siz asil milletimin vekil adayı olarak buradayım. Bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli teşkilatıma ve kıymetli vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.