Dolar 32,4508
Euro 34,6341
Altın 2.384,77
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 24°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Jandarma ve Polise arılardan korunma ekipmanı

Ağustos-Ekim aylarında Türkiye’deki yaklaşık 9 milyona yakın arı kovanı varlığının yarısından fazlası çam balı üretimi için Muğla’ya geliyor. Karayolu ile yapılan kovan nakliyesi sırasında zaman zaman yaşanan trafik kazaları sonrası kazalara müdahale …

Jandarma ve Polise arılardan korunma ekipmanı
REKLAM ALANI
Temmuz 29, 2023 11:12 am | Son Güncellenme: Ağustos 1, 2023 6:26 pm
243
A+
A-

Ağustos-Ekim aylarında Türkiye’deki yaklaşık 9 milyona yakın arı kovanı varlığının yarısından fazlası çam balı üretimi için Muğla’ya geliyor.

Karayolu ile yapılan kovan nakliyesi sırasında zaman zaman yaşanan trafik kazaları sonrası kazalara müdahale eden polis ve jandarma ekipleri arı saldırılarına maruz kalıyor. Kaza ve benzeri olaylarda polis ve jandarmanın arı saldırısına karşı korunmasına yönelik Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından Muğla bölgesindeki polis ve jandarma ekiplerine 60 adete koruyucu maske ve eldiven dağıtıldı.

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veli Türk ve Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Yılmaz Kaya, Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek yaşanması muhtemel ari kamyonları kazalarına müdahale edilmesi amacıyla Polis ve Jandarma teşkilatlarına verilmek üzere birlik tarafından hazırlanan maske ve eldiven gibi koruyucu ekipmanlar hakkında bilgi verdi.

Vali Orhan Tavlı’ya ziyaretin ardından Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüklerine 60 adet koruyucu ekipman teslim edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.