Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

KADIN AKADEMİSİ KADINLAR İÇİN RADYO PROGRAMI YAPIYOR.

KADIN AKADEMİSİ KADINLAR İÇİN RADYO PROGRAMI YAPIYOR.
REKLAM ALANI
Ocak 31, 2015 2:04 pm
1.537
A+
A-

 KADIN AKADEMİSİ KADINLAR İÇİN RADYO PROGRAMI YAPIYOR.

 

15 Dalda Farklı  Kurslar açarak gönüllü kadınları kültür ve sanat  evine topluyor.

 

Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü bağlı çalışan  Kadın akademisi, Kadınlar için radyo programına başladı.Ortaca Fm radyoda her çarşamba ”Esince bakış ”adında kadınların sorunlarını , dayanışma örneklerini,başarı hikayelerini  ve kadın akademi çalışmalarını anlatmak üzere program yapıyor.

Her hafta değişik bir konu ve konuk ile kadınların  yaşadığı veya ihtiyaç duyulan  sorunları dile getirerek çözümler üretmek için yapılıyor.Kadın akademisi Köyceğiz Kültür ve Sanat merkezinde yapılan  her hafta değişik kurslar ve üretim pazarlar açarak yaptığı çalışmalar ile gönüllü kadınlar tarafından destek veriliyor .

Kadın Akademisi Bu çalışmalarına 15 dalda öğretici ve üretime dönük kurslar açarak devam ediyor.15 inci  atölye geri dönüşüm ve kağıt kıvırma sanatı üzerine   bu hafta içinde  açtı .

Ev hanımlarının  üretime ve ekonomisine katkı sağlayacak bu çalışmalarıyla gönüllü  kadınların  ilgi odağı haline gelen kültür ve sanat evinde üreten kadınlar grubu kuruldu.

Kültür ve sosyal işler müdürü  Halil Karanfiloğlu’ndan alınan bilgilere göre 8 şubat pazar günü Köyceğizde ikinci il pazarı açarak sevgiler  günü etkinlerine hazırlık yaptıklarını bildirdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.