Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Kano milli takımı Köyceğiz’de kampta

Kano milli takımı Köyceğiz’de kampta
REKLAM ALANI
Kasım 20, 2013 10:14 am | Son Güncellenme: Aralık 8, 2019 9:55 am
1.451
A+
A-

DSC 0764 - Kano milli takımı Köyceğiz’de kampta

Kano milli takımı Köyceğiz’de kampta

Türkiye Kano Federasyonu Teknik Koordinatörü Fatih Sani - Kano milli takımı Köyceğiz’de kampta

Türkiye Kano Federasyonu Teknik Koordinatörü Fatih Sani

>Ömer KUNDAKÇI

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Köyceğiz’de düzenlenen ‘Durgunsu Kano Milli Takım Adayları Test Yarışları’ tamamlandı.

Köyceğiz Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışlara katılan 25 sporcudan 11’i milli takım kamına katılma hakkı kazandı. 3 hafta sürecek Köyceğiz kampına katılan sporcuların hedefi 2014 yılında yapılacak olan Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarı elde etmek.

-3 haftalık Köyceğiz kampı

Türkiye Kano Federasyonu Teknik Koordinatörü Fatih Sani yaptığı açıklamada, Köyceğiz’de 25 kişinin katıldığı test yarışlarında sporcuların iki kez 2 bin metre yarış yaptırılarak performanslarının değerlendirildiğini söyledi. Değerlendirmenin sonucunda 11 sporcunun milli takım kampına seçildiğini kaydeden Sani, “En iyi dereceyi yapan, 8 kayak erkek, 2 kayak bayan ve bir tane de kano erkek kategorilerinden toplam 11 sporcu milli takım kampına seçildi. Bu sporcular bugün itibariyle burada kampa başlayacaklar. 3 haftalık bir kamp süreci geçirecekler. Kamp süreci sonucunda yine bir test yaparak sporcuların performanslarındaki gelişmeleri takip edeceğiz” dedi.

-Çalışmalar macar antrenör nezaretinde

Türkiye Kano Federasyonu Teknik Koordinatörü Fatih Sani, kampın amacının 2014’te yapılacak olan Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına hazırlık olduğunu vurguladı. Sani “Bu çalışmalar bu yıl anlaştığımız oldukça önemli uluslararası kariyeri olan Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında görev almış Macar Antrenör Gabor Zabo nezaretinde yürütülecek. Milli takım kamplarımız ilerleyen aylarda Adana’da, Antalya daha sonra da önümüzdeki yılın yaz aylarına doğru, Sakarya’da devam edecek. Böylece Avrupa ve Dünya şampiyonasına hazırlıklar tamamlanacak”

-Hedef Avrupa şampiyonası

Milli Kanocu Dilara Kınalı ise, kampın çok güzel geçtiğini, test edildiklerini ve kapmta büyük gelişmeler kat ettiklerini dile getirdi. Uzun bir kamp süresi olduğunu ve her gün antrenman yapacaklarını anlatan Kınalı, “Avrupa şampiyonasına katılmayı hedefliyorum, onun için çalışıyorum. Düzenli antrenmanlara başladık. Katılacağım şampiyonalarda ülkemi güzel bir şekilde temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.