Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 22°C

Kardeş şehirden Marmaris’e fidan

Marmaris’i ziyaret eden Nijnekamsk kentinin Belediye Başkanı Ramil Mullin ve beraberindeki heyet İçmeler’de fidan dikti. Marmaris’in kardeş şehri Tataristan’ın Nijnekamsk kentinin Belediye Başkanı Ramil Mullin ve beraberindeki heyet, Marmaris …

Kardeş şehirden Marmaris’e fidan
REKLAM ALANI
Haziran 24, 2023 3:24 pm | Son Güncellenme: Haziran 27, 2023 3:19 pm
265
A+
A-

Marmaris’i ziyaret eden Nijnekamsk kentinin Belediye Başkanı Ramil Mullin ve beraberindeki heyet İçmeler’de fidan dikti.

Marmaris’in kardeş şehri Tataristan’ın Nijnekamsk kentinin Belediye Başkanı Ramil Mullin ve beraberindeki heyet, Marmaris ziyaretinde yanan ormanlar anısına fidan dikti. İçmeler’de fidan dikimi gerçekleştiren heyete Marmaris Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Suzan Zift de eşlik etti.

Marmaris’te meydana gelen yangınları endişeyle takip ettiklerini dün yaşanan yangını söndürme çalışmalarına da canlı canlı şahitlik ettiklerini söyleyen Ramil Mullin, “Marmaris çok büyük yangın felaketleri geçirdi. Başkanımız Mehmet Oktay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletmiştik. Çevreci olarak sorumluluğumuz gereği bu yanan yerlerin tekrar yeşermesine katkı vermek istedik. Cennet Marmaris’in tekrar eski günlerine kavuşacağı günleri sabırla bekliyoruz” dedi.

Nijnekamsklı heyet, Amos, Bayır, Kızkumu, Turgut Şelalesi gibi Marmaris’in tarihi ve doğal güzelliklerini de gezdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.