Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde duygusal anlar

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde duygusal anlar
REKLAM ALANI
Ocak 18, 2022 5:07 pm
1.110
A+
A-

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde duygusal anlar

 

b6a62ca7 3cb2 4011 b865 f0edceb28caf

Dalaman Kaymakamlığı organizasyonuyla şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları Fethiye’deki bir sinema salonunda “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledi.

2017 yılında teröristlerin hain saldırısı sonucu Şehit olan Eren Bülbül’ün hayatını anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izleyenler duygusal anlar yaşadı.
“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini Mardin’in Midyat ilçesi Düzgeçit mevkisinde 1993’de şehit düşen jandarma er Hamza Atakul’un annesi Cennet Atakul ve babası Bahri Atakul, Hakkari’de 2019’da şehit düşen Hv. Savunma Üsteğmen Emre Kargın’ın annesi Sadet Kargın ve babası Muammer Kargın’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 30 kişi izledi.
-Şehit annesi Sadet Kargın, “Filmi çok beğendim, takdir ettim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Aynı şeyleri kendi çocuğum için düşündüm. O Eren’in son gözleri şöyle bakarken acaba benim çocuğum da annemi düşündü mü, babamı düşündü mü diye aklımdan geçti. Son vurulduğu anda bakışlara bana onu hatırlattı. Hem mutluyum hem de hüzünlüyüm. Çok güzel bir şey ama rabbim sabrımızı arttırsın. Verdiği yerlere kolaylık versin” dedi.
-Şehit babası Muammer Kargın da, “Önemli olan her Türk gencinin, her evladın izlemesi gereken bir film. Büyüklerimizden Allah razı olsun. İbret alınacak ve gençlerimize seyrettirilmesi gereken bir film” diye konuştu.
-Şehit babası Bahri Atakul, ise, “Acılar hep taze ama bir ülke için her şeye değer. Ruhları şad olsun bütün çocuklarımızın. O Karadeniz’in ormanlığın içindeki mücadelede ayrı bir başka. Emeğine sağlık emeği geçenlerin. Vatanımız sağ olsun, her şeye değer” ifadelerini kullandı.
Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını, “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izlemeye geldikleri için teşekkür etti.
Şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları filmi izledikten sonra bir restoranda bir araya geldiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.