Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

KIRMIZI GELİNLİĞİN GELİRİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA BAĞIŞLANACAK

– Gelinliğin satışından elde edilecek gelir depremzede çocuklara bağışlanacak

KIRMIZI GELİNLİĞİN GELİRİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA BAĞIŞLANACAK
REKLAM ALANI
Şubat 12, 2024 1:56 pm
1.644
A+
A-

MUĞLA (AA) – Cumhuriyetin 100. yılı ve Sevgililer Günü dolayısıyla hazırlanan, 100 metre kuyruğu bulunan kırmızı gelinlik, Muğla’nın Fethiye ilçesinde tanıtıldı.

Moda tasarımcısı Şahin Damar’ın tasarladığı gelinlik, Beşkaza Meydanı’ndaki platformda manken Wilma Elles tarafından sergilendi.

Kuyruğu açılan gelinlik basın mensuplarına tanıtıldı.

Elles, gazetecilere, gelinliğin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kırmızı renkte olduğunu söyledi.

AA 20240211 33676577 33676569 OZEL TASARLANAN 100 METRE KUYRUKLU KIRMIZI GELINLIK FETHIYEDE TANITILDI - KIRMIZI GELİNLİĞİN GELİRİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA BAĞIŞLANACAK

( Ali Rıza Akkır – Anadolu Ajansı )

Cumhuriyet’in 100. yılı dolaysıyla gelinliğin kuyruğunun 100 metre yapıldığını anlatan Elles, “Ne mutlu Türk’üm diyene… Çok şükür bunu ben de söyleyebiliyorum. Türkiye, Fethiye bir cennet. Buranın havası çok güzel. Fethiye çok değerli bir yer. Tatil yapmak için burayı tercih edebilirler.” diye konuştu.

Gelinliğin satışından elde edilecek gelirin depremzede çocuklar için kullanılacağını aktaran Elles, “Bu da projeyi anlamlı kılıyor. Depremin üstünden bir sene geçti. Acımız hala büyük. Derin üzüntüler içindeyiz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.