Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
REKLAM ALANI
Mart 1, 2022 4:09 pm
1.135
A+
A-

MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Dalaman belediyesi Mart ayı meclisi Toplantı salonunda gerçekleşti.

274875197 4909651892461016 1494589600837623069 n

Başkan Muhammet Karakuş’un giriş konuşmasıyla başlayan mecliste geçtiğimiz ay yapılan girişimler ve yatırımlar anlatıldı. Konuşmasına devam eden Başkan Karakuş; “Kükürt alanındaki çalışmalara devam ediyoruz, bakanlığımız tarafından 2 milyon lira daha ek ödenek alarak bu alandaki çalışmalar ve iyileştirmeler devam ediyor. Dalaman’a yakışan bir tesis olacağını şimdiden görebiliyoruz” dedi. Gündem maddeleri Meclis oy birliği ile görüşülerek onaylandı. Sıcak asfalt yapma aracı,  belediye parkındaki bazı içecek ve yiyeceklerin fiyatlarında güncelleme, Hava meydan komutanlığındaki alanda yapılan trafonun imamlaştırılması, imar planlama konuları, park bahçe kısmına ilave araç alınması, kent konseyinde alınan kararların görüşmeleri, (sıfır atık projeleri ) vatandaşlara bilgilendirme duyuruların yapılması konuları,  İlçeye giren hurdacılarla ilgili kısıtlamalar ve zabıta işlemleri görüşüldü. Özellikle inşaatlarda artan hırsızlık olaylarına karşı ek tedbirler ve Emniyet ile ortaklaşa çalışmaların yapışması görüşüldü. Zabıta amiri Hakan Tuncer konuyla ilgili; “Seyyar satıcılarla ilgili yaptırımların yapıldığını ve kısıtlı yaptırımların olduğunu anlattı.  İnşaatların da dağınık çalışmaları oluyor özellikle vatandaşların yürüyüş yerleri kısıtlanıyor. Bu konuda müteahhitlerin de bilinçlendirilmesi ve tedbir almaları gerekiyor” dedi. Belediye olarak zabıtanın çok fazla yaptırımlarının bulunmamasından dolayı Emniyet yetkililerinin bu konuda çalışmalarının olması konuları görüşüldü. Gerçekleşen toplantıdan sonra Başkan Karakuş teşekkür ederek bir dahaki mecliste bir arada olmak dileğiyle dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.