Dolar 32,5130
Euro 34,8145
Altın 2.467,95
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Kooperatif Başkanları Muğla Valisi Güvençer’i ziyaret etti

Kooperatif Başkanları  Muğla Valisi Güvençer’i ziyaret etti
REKLAM ALANI
Haziran 19, 2014 6:32 am
1.385
A+
A-

Kooperatif Başkanları

Muğla Valisi Güvençer’i ziyaret etti

Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı (Dalko) Muhammet Aktaş, Ekincik Tekne Kooperatifi Başkanı Feridun Dalaman, Çandır Tekne Kooperatifi Başkanı Ümit Şahin Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Turizm sezonu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Güvençer, Muğla’nın en önemli destinasyonlarından biri olan Dalyan kanalındaki turizm faaliyetlerinin daha iyi bir şekilde yürütülmesi için birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Dalyan bölgesindeki turizm faaliyetleriyle kooperatiflerin doğrudan ilgili olduğunu ifade eden Güvençer, şunları kaydetti:

“Turizm sezonunun açıldığı ilk günlerde özellikle kanal yönetimi ile ilgili görüş ve tekliflerini Valilik Makamıyla paylaşmasını, eşgüdüm içinde çalışma açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bu yıl ilk kez adımı atılarak dört kooperatifimizin mutlak suretle iş ve güç birliği yaptığını öğrenmiş olmak ilimiz açısından mutluluk verici. Dilerim bu yıl Dalyan’da beklenilenin üzerinde iyi bir turizm sezonu geçirilir.”

Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin ise Dalyan’da daha kaliteli hizmet vermek için tek tip tekne, branda ve boya kullandıklarını bildirdi.

Dalyan kanaldaki sorunları ve çözüm yollarını araştırdıklarını dile getiren Gültekin, “Bu yıl Dalyan ve çevresinde kurulan dört kooperatifin başkanları olarak güç birliği oluşturduk. Bu birleşmenin ürünü olarak misafirlerimize daha kaliteli hizmet vermek adına kaptan ve rehberler için tek tip kıyafet uygulaması getirdik. Dalyan’daki kooperatifleri tanıtmak adına stantlarda yer alması için çeşitli kitaplar bastırdık” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.