Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 47 TOKAT GENÇLİK: 42

KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 47 TOKAT GENÇLİK: 42
REKLAM ALANI
Nisan 18, 2022 6:08 pm | Son Güncellenme: Nisan 18, 2022 6:15 pm
981
A+
A-

KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 47 TOKAT GENÇLİK: 42

thumbnail DSC 9857 - KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 47 TOKAT GENÇLİK: 42

 

 

Köyceğiz Belediyespor salona, “Kadına şiddet insanlık suçudur” yazılı pankartla çıktı. Köyceğiz Belediyespor ile Tokat Gençlik arasında oynanan karşılaşmada atılan toplam 89 gol ile son yılların en gollü karşılaşması olarak kayıtlara geçti.

 

SALON: Köyceğiz

HAKEMLER: Orhan Karabulut*** Soner Yücel Çelik***

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu mücadelesinde Köyceğiz Belediyespor ile Tokat Gençlik, Köyceğiz Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 27-22 üstünlüğü ile tamamlandı.

İlk yarıdaki üstünlüğünü elden bırakmayan Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, Tokat Gençlik’i 47-42 yendi.

-KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: M. Mert Öztürk***1 (kaleci), Ali Aras** (kaleci), Arda Köse** (kaleci), Mehmet Bulut***, Taha Kurt***5, Emre Tosun***6, Burak Dağcı**, Furkan Giray Özkara***12, Hakan Avvuran**, Alexandr Lupascu***9, Behçet Çimen***3, Ekrem Tüfekçidere***4, Hüseyin Pamuk***7 gol kaydetti.

-TOKAT GENÇLİK: Oğuzhan Çapar***(kaleci), Enes Cengiz**, Onur Taş**6, Ömer Aslan***10, Recep Kırdal**3, Mertcan Kenaryol**8, Doğan Aslantaş**, Berkay Ünal**8, Mehmet Menek Şafak**, Sedatcan Bektaş**1, Çağrı Aydın**5, Kadir Kalkan**1 gol kaydetti.

-DEVRE: 27-22

-SARI KARTLAR: Emre Tosun, Alexandr Lupascu, Hüseyin Pamuk Köyceğiz Belediyespor, Mehmet Menek Şafak, Tokat Gençlik

 

-Köyceğiz Belediyespor Antrenörü Mehmet Deniz, “Her iki takım sporcularını tebrik ediyorum. Gerçekten çok hızlı oynanan bir oyundu, skordan da belli. Bizim de kazanmamız gereken müsabakaydı, Tokat’ın da ligde kalabilmesi adına kazanması gereken müsabakaydı. Güzel bir müsabaka oldu, seyircilere keyifli bir müsabaka izlettirdik” dedi.

 

-Köyceğiz Belediyespor oyuncusu Taha Kurt, “Bizim için güzel bir galibiyet oldu. Beklenen bir sonuçtu, bizim için sürpriz olmadı. Herkesin eline sağlık”

 

-Tokat Gençlik Antrenörü Emre Dursun, “Bugün kazanmamız gereken maçlardan birine çıktık. Oyun içerisinde kazanmak için denememiz gereken her şeyi denedik ama birçoğunda başarısız olduk. Özellikle çok top kaybı yaşadık. 42 gol atıyoruz, daha üstü gol yiyoruz. Maçtan önce bana 42 golle ister misin deseler 35 golle isterim derdim. 42 golle maçı kazanamadık. Maç içerisinde de 6-0’ı hiç denemedik, bugün denememiz gerekiyordu. 5-1 oynadık, genelde 4-2 oynadık, 3-3 oynadık. Sonlara doğru adam adama çıktık. Olabilecek her şeyi denedik ama maalesef olmadı, kısmet diyelim. Önümüzde üç maç var. Tokat adına üç maçı da en iyi şekilde oynayıp ilimizi temsil edeceğiz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.