Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımı İl şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkek Bocce takımı il birincisi oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler kız-erkek Bocce İl Birinciliği müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı …

Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımı İl şampiyonu oldu
REKLAM ALANI
Mart 30, 2023 11:36 am | Son Güncellenme: Mart 30, 2023 3:57 pm
355
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkek Bocce takımı il birincisi oldu.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler kız-erkek Bocce İl Birinciliği müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri programında yer alan ve her yıl düzenlenen Okul Sporları Bocce İl müsabakalarına yoğun sporcu katılımı oldu. Sporcular müsabakalar süresince madalya ve kupa için büyük gayret gösterdi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu takdim etti. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, grup müsabakalarında sporculara başarı dileklerini iletti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Bocce Gençler Kız-Erkek İl müsabakasında dereceye giren takımlar Denizli’de yapılacak grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek. Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan şampiyon olan takımın başarısı ile ilgili olarak, “Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımımız Muğla’da gerçekleşen şampiyonada 1. oldu. Denizli’de gerçekleşecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.