Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
BİST 9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

KÖYCEĞİZ LİDER HATAY’I ELİNDEN KAÇIRDI

KÖYCEĞİZ LİDER HATAY’I ELİNDEN KAÇIRDI
REKLAM ALANI
Şubat 3, 2023 2:38 pm
550
A+
A-

KÖYCEĞİZ BELEDİYE: 26 ÖZEL VEFAKENT HATAY BB: 27

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Köyceğiz Belediyesi Spor ile Lider Özel Vefakent Hatay BB karşılaştı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 17-18 konuk ekibin üstünlüğü ile bitti. Karşılaşmadan lider Özel Vefakent Hatay BB 27-26 galip ayrıldı.
Karşılaşmayı Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve çok sayıda taraftar izledi.
Alp’in kalesini koruduğu Köyceğiz Belediyesi’nde, Gürkan 1, Genco 10, Igor Chıselıov 4, Uladzıslau 4, Hüseyin 1, Senar 6 gol kaydetti.
Mehmet’in kalesini koruduğu Özel Vefakent Hatay BB’de ise, Enes 6, Oussem Boudjenah 2, İlkan 3, Adnan 1, Barış 3, Oleksandr Tıukın 5, Cemal 7 gol kaydetti.
DEVRE: 11-12 Özel Vefakent Hatay B.B. lehine
İKİ DAKİKA: Genco, Veli, Mehmet Deniz (Antrenör) Köyceğiz Belediyespor, İlkan, Oğuz, Danyel, Savaş Yüksek (Antrenör) Özel Vefakent Hatay B.B
SARI KARTLAR: Genco Köyceğiz Belediyespor, – Adnan, Cemal Özel Vefakent Hatay B.B.
-Özel Vefakent Hatay B.B Antrenörü Savaş Yüksek “Hem liderlik hem yenilmezlik serisi bizim sporcuları ister istemez biraz strese sokuyor. Strese girdiğimizden dolayı da ister istemez istediğimiz oyunu sahaya yansıtmakta zaman zaman zorlanıyoruz. Ama artık yapacak bir şey yok. Her maça maç maç bakıyoruz. Kazanarak gittiğimiz sürece bir sıkıntı yok diye düşünüyorum. Galibiyet için oyuncularımı tebrik ediyorum. Köyceğiz Belediyeyi oyunundan dolayı kutluyorum.”
-Köyceğiz Belediyespor Antrenörü Mehmet Deniz, yeni gelen oyuncularla uyum sağlamaya çalıştık. Geçen hafta maalesef Trabzon’la berabere kaldık. Bu hafta boyu Hatay maçına çalıştık. Çalışmalarımızı ona göre yaptık. Biz galibiyet parolasıyla çıktık. Güzel de bir müsabaka izlettirdik gelen seyircilerimize. Takımımızdan memnunuz, tabi ki ufak tefek basit hatalar oldu savunmada ve hücumda. Onları da önümüzdeki maçlarda düzeltip yolumuza devam edeceğiz. İyi bir ekibiz, güçlü bir ekibiz. Daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Arkadaşlarımın, ekibimin hepsinin yüreğine sağlık, ellerine sağlık. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum”
-Köyceğiz Belediyespor Oyuncusu Genco İlanç “Takım yeni bir oluşum içerisine girdi. Bu maçta da galibiyete çok yaklaştık. İyi bir hentbol oynadığımızı düşünüyorum, belki bu hafta olmadı ama bundan sonraki haftalarda üstüne koyarak galibiyetler almaya çalışacağız. Çünkü takımın bunu yapacak potansiyeli var. Biraz daha zaman gerekiyor bize. Amacımız zaten play-offlara kalmak. Play offlarda da iyi mücadele edip iyi hentbol oynayabilmek. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz”
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.