Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
BİST 9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Köyceğiz’de açık hava sineması

Köyceğiz’de açık hava sineması
REKLAM ALANI
Ağustos 27, 2015 2:46 pm
1.512
A+
A-

Köyceğiz’de açık hava sineması

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TRT, Köyceğiz Belediyesi, Kültürler Arası İşbirliği ve Diyalog Derneği tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “10.Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali” yapıldı.

 

A (2)

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale ve Belediye başkanı Kamil Ceylan festivalin 10. Yılına kadar başarılı bir şekilde gelmesini sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz kordonunda düzenlenen galada yaptığı konuşmada, ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle üzüntülü günler yaşadıklarını söyledi. Demirkale, festivalde kendileriyle olan sanatçılara ve sanatseverlere teşekkür etti.

Festival Başkanı Taha Feyizli ise 10 yıl önce yapılan ilk festivaldeki gibi çok heyecanlı olduklarını ifade ederek, “Festivali her yıl daha güzel, iyi ve tanınır bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ettik. Çok mutluyuz ki bu sene 10’uncu yılımızı kutluyoruz. Birçok festivalin yapıldığı ülkemizde bir festivalin 10 yaşına gelmesini önemsiyoruz” dedi.

Galada, onur konukları oyuncu Salih Güney ve yönetmen Orhan Oğuz’a plaket verildi. Seni Seviyorum, Mandıra Filozofu, Mandıra Filozofu İstanbul’da, İncir Reçeli 2, Yunus Emre Aşkın Sesi ve Bana Masal Anlatma filmlerinin gösterileceği festival, 25 Ağustos’ta sona erdi.

Festival kapsamında yapılması planlanan konser ve şenlikler ise iptal edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.