Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Köyceğiz’e bin kişilik yeni spor salonu

Köyceğiz’e bin kişilik yeni spor salonu
REKLAM ALANI
Mart 20, 2021 1:02 pm
2.226
A+
A-

Köyceğiz’e bin kişilik yeni spor salonu

thumbnail 3

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü ve Köyceğiz Belediyesi işbirliği ile Muğla Köyceğiz’de yaptırılan spor salonu hizmete girdi.

Yaklaşık 11 milyon 800 bin liraya mal olan spor salonu bin seyirci kapasiteli, 4 bin metre kare kapalı alanı bulunuyor.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan spor salonunda incelemelerde bulundu. Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı da salondaki ilk antrenmanlarını yaptı.

thumbnail KoYCEgiZ BELEDiYE BAsKANI KAMiL CEYLAN

 KoYCEgiZ BELEDiYE BAsKANI KAMiL CEYLAN

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, bin kişilik spor salonunun 4 bin metre kare kapalı alanda, 11 bin 800 liraya mal olduğunu ve 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti sırasında spor salonu talep ettiklerini anlatan Kamil Ceylan, “Sayın Cumhurbaşkanımıza Köyceğiz’de spor salonunun çok yetersiz olduğunu, maçları Muğla’da yaptığımızı söyledik. Sayın cumhurbaşkanımızda sayın spor bakanımızı aradı ve ona iletti. Salonumuz hizmete girdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın spor bakanımıza bu hususta çok teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

Ceylan, “Burada hentbol, basketbol, voleybol gibi her türlü spor müsabakaları yapılabilecek. Uluslararası standartlara uygun bir spor salonumuz var. Daha önceki spor salonumuzu da antrenman sahası olarak kullanacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.