Köyceğiz’in, Atatürk ve ODTÜ’lü misafirleri
Köyceğiz’in,
Atatürk ve ODTÜ’lü misafirleri
Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. Sınıf öğrencileri ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. Sınıf öğrencileri 2016-2017 Yılı Eğitim-Öğretim yılında Köyceğiz ilçesinde planlama çalışmaları yaptı.
Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim görevlisi Prof.Dr. Ela Babalık Sutclıffeöncülüğünde, Araştırma Görevlileri ile birlikte 78 öğrenci,Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim görevlisi Yrd.Doç.Dr. Defne Dursun öncülüğünde, Arş. Gör. Merve Yavaş ile birlikte 40 öğrenci kente ilişkin araştırma, bilgi toplama ve mekansal saptamalar yaparak geleceğe yönelik planlama çalışmalarına temel oluşturacak verileri elde etti.
Köyceğiz Belediyesi toplantı salonunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ÖÇK ve İmar Planları ile ilgili sunum yapıldı.
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı ziyaret eden öğrenciler, Köyceğiz BelediyesiBasın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Sultaniye Kaplıcaları ve Kaunos Antik Kentin tanıtım gezisine katıldılar.