Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C

Dalyan’da teknecilerin sezon hazırlığı

Dalyan’da teknecilerin sezon hazırlığı
REKLAM ALANI
Mart 30, 2016 7:29 am
1.354
A+
A-

Dalyan’da teknecilerin sezon hazırlığı

2 8

 

Muğla’nın dünyaca ünlü turizm merkezlerinden Dalyan’da faaliyet gösteren tur teknelerinin sezon hazırlıkları devam ediyor.

 

Ortaca Dalyan kanalı ve Köyceğiz gölünde günübirlik çalışan tekneler dalyan çekek yerinde bakım ve onarımdan geçirilerek suya indiriliyor.

Tur tekneleri Köyceğiz gölü, tarihi, doğal güzellikleri ve yaklaşık 12 kilometre uzunluğundaki kanalda sazlıkların arasından geçerek İztuzu kumsalına ulaşıyor.

 

Dalyan Tekne Kooperatifi başkanı Atilla Gültekin, Dalyan kanalı ve Köyceğiz gölünde yaklaşık 600 teknenin faaliyet gösterdiğini, bakım çalışmalarının kış sezonu boyunca peyder pey yapıldığını söyledi.Turizm İşletmecisi Özay Akdoğan, turizmcileri 2016 sezonuna hazır olduklarını belirtti.

 

-Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin,Köyceğiz gölü ve Dalyan kanallarında 600’e yakın tekneninseyrü sefer yapmaktığını söyledi.

Yıllık 1 milyonun üstünde yolcu taşındığını kaydeden Gültekin, “Mart ayı bizim hazırlıklarımızın artık son dönemleri itibariyle büyük önem arz etmektedir. Kaptanlarımız ve tekne sahipleri gece gündüz demeden bakımlarını yapmaktadır. Bakımları yapılan tekneleri kanala indiriyoruz, Bu sene üstünde durduğumuz önemli konulardan bir tanesi teknelerimizin tek tip boya ile standart bir hale getirmek. Hem görünüş hem temizlik olarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermek adına tek tip boya yapıyoruz ve kaptanlarımıza bunu öneriyoruz“ dedi.

 

– Turizm İşletmecisi Özay Akdoğanise, 2016 yaz sezonuna ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Akdoğan, “Her yıl olduğu gibi bu yılda piyade türü teknelerimizi bakıma aldık.Her şey sil baştan bütün bakımları boyaları, zımparaları, vernikleri atılıyor. 2016 yaz sezonunda gelecek olan yerli ve yabancı bütün müşterilerimize hazırlanıyoruz.Bu yıl yerli potansiyelde ciddi bir artış bekliyoruz. Onun içinde ben 2016 yaz sezonunda beklentilerimiz çok büyük. Herkes ciddi bir şekilde hazırlığını yapıyor.  1 nisan itibariyle de teknelerimiz pırıl pırılolacak ve gelen müşterilerimize hizmet vermeye başlayacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.