Dolar 32,5658
Euro 34,9978
Altın 2.447,97
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 24°C

Köyceğizli öğrenciler Avrupa stajını tamamladı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üç etapta Avrupa stajını başarıyla tamamladı. Elektromekanik taşıyıcıların bakım ve onarımı konusunda Avrupa’ya staja giden öğrenciler yeni donanım kazanarak okullarına döndü. AB …

Köyceğizli öğrenciler Avrupa stajını tamamladı
REKLAM ALANI
Mart 8, 2023 10:48 am | Son Güncellenme: Mart 8, 2023 1:53 pm
593
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üç etapta Avrupa stajını başarıyla tamamladı. Elektromekanik taşıyıcıların bakım ve onarımı konusunda Avrupa’ya staja giden öğrenciler yeni donanım kazanarak okullarına döndü.

AB projesi çerçevesinde Romanya’da düzenlenen staja Köyceğizli öğrenciler grup olarak üç dönemde katılım sağladı. Gelişmek, yenilikleri takip etmek ve öğrencileri sektöre ustalık ve uluslararası düzeyde hazırlama hedefleri bulunduğunu belirten Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Davut Şen, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mesleki eğitimin amacı sektöre ve işletmelere nitelikli eleman yetiştirmek, sektörde faaliyet gösteren, mesleki eğitim öğrencilerini yükseköğretim kurumlarına gitmeye ve uzmanlaşmaya hazırlamaktır. Bütün bu çalışmalar öğrencilerimizin mesleki açıdan donanımlı olmalarını sağlayacak ve iş bulma imkanlarını arttıracaktır. Kurumumuz Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu değişime ayak uydurmak temel hedeflerimizden biridir. Hem öğrencilerimize istihdam oluşturmak hem de nitelikli bireyler yetiştirmek istiyoruz. Elektromekanik taşıyıcıların bakım ve onarımı konusunda uzmanlar yetiştirerek sektöre personel kazandırmak amacıyla bu projede öğrencilerimiz yurt dışında staj imkanı bulmuş ve 3 hareketlilikle stajlarını tamamlamışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.