Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Mahalleliden baz istasyonu tepkisi

Mahalleliden baz istasyonu tepkisi
REKLAM ALANI
Aralık 5, 2015 11:56 am
1.482
A+
A-

Mahalleliden baz istasyonu tepkisi

 

 

Köyceğiz’e bağlı Pınar mahallesi Akyaka mevkisi Döküm tepesine baz istasyonu kurulacağını öğrenen vatandaşlardan tepki.

105

 

Baz istasyonunun yerleşim yerinin içinde ve okula yakın bir mevkiye kurulmasını protesto eden mahalle sakinleri çalışmaları engellemek için söz konusu alanda nöbet tutmaya başladılar.

Mahalle sakinlerinden Zekai Karaboğa, mahalleye baz istasyonu alt yapısı kurulmak istendiğini, vatandaşların da tepki gösterdiğini söyledi.

Kendilerinin de sonradan haberleri olduğunu ifade eden Karaboğa; “biz burada baz istasyonu istemiyoruz. İmza kampanyası da başlattık. Muhtarımızdan ve Belediye başkanımızdan destek bekliyoruz. Mesken yerlerine çok yakın bir nokta. En yakın ev 50 metre ileride. Zeytin ağaçlarımızın içinde. Aynı zamanda okula ve mahalledeki restaurantlara yakın. Burada bir radyasyon oluşacak. Burada yaşayanlar için büyük risk. Bu istasyonlar kanser hastalıklarına sebep oluyor. Bu nedenle bölgede yaşayanlar istasyonun buraya kurulmasını istemiyor” dedi.

Karaboğa sözlerini şöyle sürdürdü; “Beyobası Mahallesi’nde bir baz istasyonu var ve yakın çevresindeki zeytin ağaçları kurumuş. Bu istasyon çevresinde birçok kanser hastası var. Bu nedenle de biz bu istasyona karşıyız”

Pınar mahallesi Muhtarı Hidayet Çetin ise, “burada vatandaşlarımız baz istasyonunun kurulmasını istemiyor. Köyceğiz Belediyesi zabıta memurları tarafından tutanak tutuldu. İtirazlarımızı yetkili mercilere yapacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.