Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

Marmaris Belediyesi geniş bir alanda temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Marmaris Belediyesi, orman alanları, dere yatakları, karayolu çevresi, koylar demeksizin farklı birçok kurumun sorumluluk alanına giren bölgelerde de temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Marmaris’i temiz tutmak için yoğun bir çalışma yürüten Marmaris …

Marmaris Belediyesi geniş bir alanda temizlik çalışmalarını sürdürüyor
REKLAM ALANI
Temmuz 19, 2023 5:48 pm | Son Güncellenme: Temmuz 20, 2023 7:11 am
254
A+
A-

Marmaris Belediyesi, orman alanları, dere yatakları, karayolu çevresi, koylar demeksizin farklı birçok kurumun sorumluluk alanına giren bölgelerde de temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Marmaris’i temiz tutmak için yoğun bir çalışma yürüten Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalarının yanı sıra sorumluluk alanı dışında kalan sahalara da müdahale ederek oluşan kirliliğin önüne geçmek için mücadele ediyor. Ekipler, periyodik olarak çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması, konteynırların temizlenmesi çalışmalarını yürütürken orman içlerinde, dere yataklarında, karayolları kenarlarında ve koylarda biriken çöpler de ekipler tarafından toplanıyor. Vatandaşlardan gelen şikayetlere de kayıtsız kalmayan müdürlük personeli; sorumluluk alanı içinde olmasına bakmaksızın çalışmalarını yürütüyor.

Yaz aylarında yoğun bir şekilde koy ve orman sahası içine bırakılan çöplere müdahale edildiğinin altını çizen Temizlik İşleri Müdürü Tugay Tutugan “Deniz üzerindeki yatlardan kaynaklı birçok bölgeye gelişigüzel çöp bırakılıyor. Bu çöpler yaban hayvanları tarafından dağıtılarak çevre ve insan sağlığını tehdit ediyor. Orman alanlarına atılan cam atıklar da yangınlara davetiye çıkartıyor. Ekiplerimiz bu noktada hassas davranarak söz konusu alanlarda yoğun mesai harcıyor” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, kirliliğe neden olan her şeye, her noktada müdahale edildiğini belirterek şunları söyledi: “Temiz ve sağlıklı bir ilçe hedefiyle 24 saat çalışan ekiplerimiz, Marmaris’in her noktasına müdahalede buluyor. Çalışmalarımızı yürütürken öncelikli amacımız sorunu ortadan kaldırmak yönünde oluyor. Bu nedenle zaman zaman diğer kurumların sorumluluk sahalarında da temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu noktada hassasiyet bekliyoruz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.