Dolar 32,5938
Euro 34,7943
Altın 2.404,55
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Marmaris’te depremzedeler ile ilgili çalışmalar değerlendirildi

Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen depremzedeler ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Yüzyılın felaketi Kahramanmaraş merkez üslü depremle birlikte altüst olan bölge halkı yaşayanları için ilk günden bu yana kapılarımız açık şeklinde bilgi …

Marmaris’te depremzedeler ile ilgili çalışmalar değerlendirildi
REKLAM ALANI
Şubat 11, 2023 10:48 pm
402
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen depremzedeler ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yüzyılın felaketi Kahramanmaraş merkez üslü depremle birlikte altüst olan bölge halkı yaşayanları için ilk günden bu yana kapılarımız açık şeklinde bilgi veren Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve Belediye Başkanı Mehmet Oktay ilçede kurulan yardım koordinasyon merkezini ziyaret ederek, toplantı yapıldı.

“Marmaris’e gelmek isteyen depremzedelerimiz için gerekli hazırlıklarımızı yaptık ‘’ diyen Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ticaret Odası başkanı Mutlu Ayhan, GETOB Başkanı Mustafa Deliveli, TURSAB BTK Başkanı Suat Esin, Deniz Ticaret Odası Başkanı Halil Bağlı ve ilçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ile önce depremzedelerin ilçedeki konaklamalarının koordine edildiği İçmeler Halit Narin Turizm Otelcilik Uygulama oteline geldi.

Kaymakam Aksoy ve başkanların hem çalışmaları takip ettiği hem de depremzedeler ile sohbet ettiği koordinasyon merkezinde kendi aralarında yapılacak görevler ile ilgili istişare toplantısı yaptılar.

Kaymakam Aksoy, “Bugüne kadar 700 depremzedenin karşılandığı koordinasyon merkezi olarak faaliyet gösteren uygulama otelindeki toplantıda, hem organizasyonu mükemmelleştirilmesi hem de kapasitenin artırılması yönünde çalışmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, biz Marmaris ölçeğinde üzerimize düşeni hem kalite anlamında hem de kullanış anlamında en üst düzeyde yerine getireceğiz’’ şeklinde konuşarak oda başkanlarına teşekkürlerini sundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.