Dolar 32,4280
Euro 34,5989
Altın 2.382,00
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 24°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Marmaris’te geleneksel çocuk yardım şenliğinin ilki yapıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geliri, tamamen ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak olan ‘1.Marmaris Çocuk Yardım Şenliği’ yoğun katılımla Günlücek Milli Parkı’nda yapıldı. Marmaris’te bu yıl ilk defa geliri ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak olan …

Marmaris’te geleneksel çocuk yardım şenliğinin ilki yapıldı
REKLAM ALANI
Eylül 17, 2023 5:24 pm | Son Güncellenme: Eylül 18, 2023 10:12 am
258
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geliri, tamamen ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak olan ‘1.Marmaris Çocuk Yardım Şenliği’ yoğun katılımla Günlücek Milli Parkı’nda yapıldı.

Marmaris’te bu yıl ilk defa geliri ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak olan “1. Marmaris Çocuk Yardım Şenliği” Günlücek Milli Parkı’nda gerçekleştirildi. Şenliğin giriş ücreti ve hayırseverlerin getirdikleri yiyecek içecek satışlarından elde edilen tüm gelirlerin Marmaris’te yaşayan SMA hastası Zehra bebeğin tedavisi için bağışlanacağı belirtildi. Yüzlerce çocuk ve ailelerinin katıldığı şenlikte balonlar uçuruldu, köpük şov, palyaço ve dans şovlar yapıldı.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Başsavcı Turgay Karabulut, Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve ilçe protokolü Zehra Dağ bebeğe yardım elinin uzatılmaya devam edeceğini belirterek, baba Abdullah Dağ’a desteklerinin süreceğini iletti.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Başsavcı Turgay Karabulut, Milli Parklar Müdürü Mesut Gümüş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Evrim Çağlayan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, başkan yardımcıları Suzan Zift, Ali Zağlı ve ilçe kurum müdürleri de çocuklara destek vermek için şenlik alanına gelerek yardımda bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.