Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 22°C

Marmaris’te taksi denetimlerine hız verildi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik ekipleri, şehir içi trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde ilerlemesi amacıyla ve vatandaşlardan gelen taksimetre şikayetleri üzere taksi şoförlerine yönelik trafik denetimlerini sıklaştırdı. Gözde …

Marmaris’te taksi denetimlerine hız verildi
REKLAM ALANI
Ağustos 14, 2023 8:36 pm | Son Güncellenme: Ağustos 15, 2023 10:18 am
361
A+
A-

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik ekipleri, şehir içi trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde ilerlemesi amacıyla ve vatandaşlardan gelen taksimetre şikayetleri üzere taksi şoförlerine yönelik trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Gözde turizm kentlerinden Marmaris kent merkezi son yıllarda artan nüfus ve turistik faaliyetler nedeniyle trafiğin yoğun ve trafik düzeni ve güvenliği sorunları, Marmaris halkının şikayetlerine sebep olmuştu. Düzenli olarak yapılan trafik denetimleri özelliklere taksiler için sıklaştırılmaya başladı.

Marmaris Trafik Tescil ve Denetleme Büro amiri Komiser Alperen Aykırı “Şehiriçi trafiğinin daha düzenli ve güvenli hale getirilmesi, hem yerel halkın hem de turistlerin memnuniyeti için büyük önem taşıyor. Trafik kurallarına uymak ve güvenli sürüş alışkanlıkları oluşturmak, herkesin sorumluluğunda. Bu amaçla taksi şoförlerimize yönelik denetimleri sıklaştırarak, trafik güvenliğini artırmayı hedefliyoruz” diyerek son 1 haftada 17 taksi şoförüne taksimetre açmamak ve emniyet kemeri takmamaktan cezai işlem uygulandığını belirtti.

Trafik polisleri yapılan denetimler dahilinde taksi şoförlerinin sürüş ehliyetleri, araçların bakım durumları, hız sınırlarına uyum, emniyet kemeri kullanımı, taksimetre açılıp açılmadığı gibi unsurları kontrol etti. Ekipler denetimlerin hafta içi hergün ve her saat ilçenin farklı noktalarında uygulanacağını taksi, dolmuş şoförlerine yönelik uygulamaların daha da sıklaşacağını bildirdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.