Dolar 32,5071
Euro 34,9040
Altın 2.436,16
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 24°C

Menteşe Belediyesi İspanyalı öğrencileri ağırladı

Erasmus Projesi İklim Değişikliği ile Mücadele programı çerçevesinde İspanya’nın Cordoba şehri IES Maestro Eloy Vaquero Okulundan Menteşe’ye gelen koordinatör öğretmen ve öğrenciler, proje ortağı Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte …

Menteşe Belediyesi İspanyalı öğrencileri ağırladı
REKLAM ALANI
Mart 17, 2023 2:48 pm | Son Güncellenme: Mart 17, 2023 4:41 pm
436
A+
A-

Erasmus Projesi İklim Değişikliği ile Mücadele programı çerçevesinde İspanya’nın Cordoba şehri IES Maestro Eloy Vaquero Okulundan Menteşe’ye gelen koordinatör öğretmen ve öğrenciler, proje ortağı Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Atapark’ta ağırlandılar.

Menteşe Belediyesi tarafından Atapark’ta düzenlenen kahvaltıda yurt dışından gelen öğrencilere Menteşe ve Yerel Yönetimler hakkında bilgiler aktaran Başkan Gümüş, “İklim değişikliğinin etkilerini tüm dünyada olduğu gibi yaşadığımız kentte de hissediyoruz. İklim değişikliği ile ilgili yapılan çalışmalar çok kıymetli. Bu konuda Yerel Yönetimler olarak bizler de geleceğe daha yaşanabilir bir kent bırakmak için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Zira iklim değişikliği ile mücadelede sadece kurum ve kuruluşlara değil, hepimize çok önemli görevler düşüyor” dedi.

Başkan Gümüş Erasmus Proje çerçevesinde yapılan programların çok değerli olduğunun altını çizerek, “Menteşe Belediyesi olarak Erasmus Projeleri çerçevesinde yapılan programları destekliyor ve mümkün olduğunca paydaşı olmaya çalışıyoruz. Bugün burada Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ve koordinatörü Recai Demir Hocamız ile birlikte sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk” diye konuştu.

Etkinlikte koordinatör öğretmen ve öğrencilere İklim Değişikliği ile Mücadele programında aldıkları bir haftalık eğitimlerinin ardından sertifikaları ile Menteşe’yi hatırlatacak Muğla Bacası ve zeytinyağı Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.