Dolar 32,3021
Euro 35,1636
Altın 2.244,01
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 17°C
Az Bulutlu
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
REKLAM ALANI
Eylül 14, 2021 5:52 pm
1.107
A+
A-

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji tarafından, Muğla için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Köyceğiz, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerine yönelik saat 11:00 ile 21:00 saatleri arası için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Muğla çevrelerinde görülen yağışların, öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerinde (Köyceğiz, Dalaman, Fethiye, Seydikemer) kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.