Dolar 32,6014
Euro 34,8276
Altın 2.504,60
BİST 9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 22°C

MHP Ortaca ve Köyceğiz olağan kongrelerinde yapıldı

MHP Ortaca ve Köyceğiz olağan kongrelerinde yapıldı
REKLAM ALANI
Ocak 24, 2015 11:45 am
1.654
A+
A-

MHP Ortaca ve Köyceğiz olağan kongrelerinde yapıldı

mhp ortaca seçim

MHP Ortaca ve Köyceğiz olağan kongrelerinde yapılan seçimlerde Ortaca’ da Sadık Gün, Köyceğiz’de ise Harita Mühendisi Keramettin Tülerli ilçe başkanlıklarını kazandılar.

 

Ortaca’da Acarlar düğün salonunda yapılan olağan kongrede tek aday olan mevcut ilçe başkanı Sadık Gün güven tazeledi. Köyceğiz’ de Keramettin Tülerli ve Cengiz Acar’ın aday olduğu olağan kongreye ise parti üyelerinin güncellemelerinin yapılmaması nedeni ile bazı partililerin oy kullanamamaları tepkiye neden oldu.

Göreve seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan ve başarılar dileyen MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan; “Milliyetçi Hareket Partisi bugün Türkiye’nin karşı karşıya olduğu bütün sorunların üstesinden gelecek bilgi birikimine kadroya ve iradeye sahiptir, eksik olan tek şey 276 milletvekilidir. 7 Haziran’da da sizden bunu istiyoruz’’ dedi.

-Ortaca’da Sadık Gün güven tazeledi

Yapılan seçimde tek aday olan mevcut ilçe başkanı Sadık Gün yeniden ilçe başkanı oldu. Ortaca MHP yönetim kurulu Başkan Sadık Gün, Yönetim kurulu üyeleri ise Bahattin Malakçı, Menderes Akkaya, Mustafa Çakır,Nasuh Durdu, Oğuzhan Tımbıl, Ramazan Özdemir, Reşat Kundakçı, Feriştah Erken, Aylin Akkurt, Polat Atılgan, Ayhan Göktaş, Cengiz Çoban, Bahadır Barlas Çimen ve Turgut Çakır’dan oluştu.İl delegeliklerine ise Sadık Gün, Yusuf Sezgin,Hakan Kara, Mehmet Akçil,Nasuh Keser, Recep Güneş, Yusuf Aladağ, Ramazan Malakçı, Kaan Çakır, Meliha Maraşlı, Bahattin Malakçı, Menderes Akkaya, Nasuh Durdu,Ramazan Özdemir, Feriştah Erken, Aylin Akkurt, Cengiz Çoban, Ali Başdoğan,Selim Güneş, İsa Balcı, Hüseyin Orhan, Hüsamettin Akkurt, Mustafa Aydın, Serdar İpek, Oktay Demirhan, Yusuf Kenan Metinoğlu, Salih Güzel, Bahri Anlı, Vedat Eren, Şaban Ertuğrul, Hüseyin Metin, Bayram Karataş, Mehmet Gümüş, İsmail İnce, Zeki Gökçe, Niyazi Yiğit ve Salih Cura seçildiler.

-Köyceğiz’de gerginlik

Köyceğiz’ de Keramettin Tülerli ve Cengiz Acar’ın aday olduğu olağan kongreye ise parti üyelerinin güncellemelerinin yapılmaması nedeni ile bazı partililerin oy kullanamamaları tepkiye neden oldu. Gergin bir atmosferde yapılan kongrede sandığın açılması sırasında güvenlik ekipleri sıkı güvenlik önlemi aldı.

Kongrede 137 delegeden 103 delege oy kullandı. Oyların sayımının ardından adaylardan Keramettin Tülerli 54, Cengiz Acar 48 oy alırken bir oy geçersiz sayıldı. Bu sonuçla Harita ve Kadastro Mühendisi Keramettin Tülerli İlçe Başkanı oldu.

Keramettin Tülerli başkanlığında oluşan yönetim kurulunda: Ferit Eren, Neşet Yener, Mehmet Yangılı, Yusuf Keskin, Durmuş İlhan, İsmail Coşkun, Mehmet Kargılı, Necati Sönmez, Muhterem Kaya, Aycan Dağdeviren, Mehmet İlhan, Gürsel Güleç, Alpan Akdeniz, Mesut Güngör görev aldılar. Köyceğiz il delegeleri ise Keramettin Tülerli, Ferit Eren, Neşet Yener, Mehmet Yangılı, Yusuf Keskin, İrfan Bayır, Necati Sönmez, İsmail Coşkun, Melihan Mirza, Şadi Sül, Bülent Kaplan, Osman Coşkun, Olgun Gök, Arif Tekin, Beyhan Uçar, Mustafa Korkut, Ahmet Sül, Adnan Yıldırım, Barış Kalafat ve Gürcan Güleç.

Köyceğiz ve Ortaca’da yapılan kongrelere MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, davetliler ve partililer katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.