Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

“Bu Okulda Fark Var Dalaman”

“Bu Okulda Fark Var Dalaman”
REKLAM ALANI
Mart 31, 2021 11:27 am
2.740
A+
A-

Dalaman Havalimanından Eğitime Anlamlı Destek…

Dalaman Havalimanından Eğitime Anlamlı Destek…

Dalaman Havalimanından Eğitime Anlamlı Destek…

-Kaymakamlık tarafından koordine edilen “Bu Okulda Fark Var Dalaman” projesi kapsamında okullarda oluşturulan müzik atölyelerine YDA Dalaman Havalimanının desteğiyle toplam 176 adet müzik aleti ve seti kazandırıldı.

– YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz:

BU OKULDA FARK VAR DALAMAN

BU OKULDA FARK VAR DALAMAN

“Kaymakamlığımızın projesi, geleceğin mimarları çocuklarımız açısından değeri çok önemliydi ve müzik ile kitabın buluşması her çocuğumuzun kişisel gelişimine katkısı küçümsenemez bundan dolayı bu projeye kayıtsız kalamazdık”

Dalaman Kaymakamlığı tarafından koordine edilerek yürütülen “Bu Okulda Fark Var Dalaman” projesine destek verilmesinde öncülük gerçekleştirerek havalimanı bünyesinde ki işletmelerinde katılımlarını sağlayan YDA Dalaman Havalimanına Dalaman Şerefler İlköğretim okulunda düzenlenen Kütüphane Haftası kutlamalarında Dalaman Kaymakamlığı tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Düzenlenen törene Dalaman Kaymakamı-Mülki İdare Amiri Ali Güldoğan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, Dalaman İlçe Garnizon Komutanı, Dalaman İl Milli Eğitim Müdürü, kamu kurum kuruluş Temsilcileri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Yapılan tören sonrası açıklamalarda bulunun YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz Dalaman’ın ve bölgenin gelişmesine yönelik olarak her daim destek vermekten onur duyduklarını dile getirerek şunları söyledi:

“Dalaman Kaymakamlığının “Bu Okulda Fark Var Dalaman” projesinin geleceğin mimarları çocuklarımız açısından değeri çok önemliydi ve müzik ile kitabın buluşması her çocuğumuzun kişisel gelişimine katkısı küçümsenemez bundan dolayı bu projeye kayıtsız kalamazdık.

Proje kapsamında öğrencilerin sanatsal ve sosyal yönden desteklenmesi amacıyla Dalaman ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda müzik odası, kütüphane ve kitaplık oluşturularak öğrencileri kitap okumaya teşvik ederek müzikle buluşturmanın geleceğe daha sağlam adımlarla yürümelerini sağlayacağına inanıyoruz”

176 adet müzik aleti ve seti kazandırıldı…

BU OKULDA FARK VAR DALAMAN

BU OKULDA FARK VAR DALAMAN

Genel Müdür Ayaz, proje kapsamında okullarda oluşturulan müzik atölyelerine, YDA Dalaman Havalimanı İşletmelerinin katkılarıyla 15 farklı ritim müzik aletinden oluşan 13 set ritim grubu, orf müzik aletleri, ortaokul ve liselere13 piyano, 65 bağlama, 65 gitar, 15 darbuka ve 3 cajon müzik aleti olmak üzere toplam 176 adet müzik aleti ve setin kazandırıldığına işaret ederek, “ YDA Havalimanı olarak da 13 okula ahşap kitaplık 1 okula ahşap kütüphane hediye etmelerinin yanı sıra Şerefler İlköğretim Okulunun kütüphanesinin tüm kitaplarını da hediye ettik” diye konuştu.

Ayaz, YDA Dalaman Havalimanının öncülüğünde desteklerini esirgemeyerek eğitime katkılarını gözler önüne seren paydaşlarına teşekkür ederek Dalaman halkına ve ilçemize desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

thumbnail 6 2

BU OKULDA FARK VAR DALAMAN

Şerefler İlköğretim okulunda yapılan tören sonrası Dalaman Kaymakamı-Mülki idare Amiri Ali GÜLDOĞAN tarafından YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. AYAZ’a ve diğer İşletmelere desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.