Dolar 32,5993
Euro 34,7973
Altın 2.495,14
BİST 9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Milas halkı çamurlu ve toprak yolda zor günler yaşıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde bazı cadde ve sokakların çamur içinde olması ve yolların Milas Belediyesi tarafından yapılmadığını iddia eden vatandaşlar belediye yetkililerine tepki gösterdi. Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Burgaz Mahallesi Zakkum Sokak …

Milas halkı çamurlu ve toprak yolda zor günler yaşıyor
REKLAM ALANI
Mart 15, 2023 1:24 pm | Son Güncellenme: Mart 15, 2023 4:15 pm
404
A+
A-

Muğla’nın Milas ilçesinde bazı cadde ve sokakların çamur içinde olması ve yolların Milas Belediyesi tarafından yapılmadığını iddia eden vatandaşlar belediye yetkililerine tepki gösterdi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Burgaz Mahallesi Zakkum Sokak Kasapoğlu binasının önündeki bozuk yolun aylardır Milas Belediyesi tarafından yapılmadığı ve binada yaşayan vatandaşların mağdur olduğu iddia eden çevre sakinleri başvurularına karşılık vermediğini iddia ettikleri Milas Belediyesi’ne sosyal medya hesapları üzerinden seslendi.

Sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışan mahalle sakinleri, ”Burası bulvarın üstü, Burgaz Mahallesi Zakkum Sokak Kasapoğlu binaların önü. Aylardır bu yol bu şekilde. Kapımızın önüne kadar çamur. Biz de bu belediyeye vergi veriyoruz. Medeniyetler şehri Milas Belediyesi’nin yöneticilerinden yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Bu çamurlu ve tozlu yoldan bizi kurtarın” ifadelerini kullandılar.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.