Dolar 32,3804
Euro 34,7664
Altın 2.413,06
BİST 10.102,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 23°C
Cum 16°C
Cts 18°C

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İHALEYİ BEKLİYOR

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İHALEYİ BEKLİYOR
REKLAM ALANI
Şubat 20, 2024 3:47 pm | Son Güncellenme: Şubat 20, 2024 3:48 pm
366
A+
A-

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İHALEYİ BEKLİYOR

Dalaman Kayacık Sahili’nde 32 hektar alanda yapılması düşünülen Dalaman Belediyesi’nin Kayacık Sahili Millet Bahçesi projesinin planları hazırlandı.

Dalaman Belediyesi, ‘Dalaman’ı Deniz ile buluşturuyoruz’ vurgusunu ön plana çıkartarak yer tahsisi tamamlanan, sit derecesi değiştirilen, imar planları onaylanan mimari projenin ilgili komisyondan geçtiğini duyurdu. Proje için gerekli tüm aşamaların yapıldığı ve sadece Millet Bahçesi Projesinin ihale sürecinin beklenildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, “ Siz değerli Dalamanlıların yaşam kalitesini arttıracak, Dalaman’ımızın daha yeşil ve düzenli olmasını sağlayacak projemiz; Dalaman – Kayacık Sahili Millet Bahçesi. 32 hektarlık alanda yapılacak olan Millet Bahçesi Projesini tamamladık. İmar planlarını onaylatarak gerekli tüm altyapı çalışmalarını hazır hale getirdik. Projemiz, çeşitli rekreasyonel kullanımlar için geniş alanlara sahip olacaktır. Yürüyüş yolları, ahşap iskeleler, çocuk oyun alanları, plajları, kafe ve restoranları, balıkçı teknelerinin bağlanacağı bir iskele ile her konuda ilçemize ve misafirlerimize hizmet edecektir.”

“DAHA YEŞİL BİR DALAMAN İÇİN”

Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, “Doğamızı koruyarak doğal güzelliklerimize sahip çıkarken Dalaman’ımıza nitelikli yeşil alanlar kazandırma çalışmalarına devam edeceğiz. Sadece araçla değil, bisikletle de kent merkezinden Millet Bahçemize güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilme imkânı sağlayacağız. Millet Bahçemiz doğayla iç içe keyifli vakit geçirmeyi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir ulaşımı da desteklemeye devam edecektir.”

Karakuş, “vatandaşlarımız,  bisiklet park yerleriyle, bisikletini güvenli bir şekilde park edebilecek ve keyifli vakit geçirebilecekler. Projemizle yenilenen WC, duş, soyunma kabinleri de Kayacık’ta tüm ihtiyaçlara hizmet edecek olup, çocuklarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için oyun parkları ve daha birçok imkânı barındıracaktır. Hep birlikte daha yeşil bir Dalaman için adımlar atmaya devam edeceğiz. ”diye konuştu.

Haber:Güngör Çoban

2 - MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İHALEYİ BEKLİYOR 3 - MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İHALEYİ BEKLİYOR 4 - MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İHALEYİ BEKLİYOR

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.