Dolar 32,4661
Euro 34,7174
Altın 2.436,60
BİST 9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Milletvekili Yelda Erol Gökcan Dalaman’a gelen depremzedeleri ziyaret etti

Milletvekili Yelda Erol Gökcan Dalaman’a gelen depremzedeleri ziyaret etti
REKLAM ALANI
Şubat 22, 2023 7:45 pm | Son Güncellenme: Şubat 27, 2023 3:49 pm
468
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinden Muğla’nın Dalaman ilçesine gelen depremzedeleri yardımsever vatandaşların evlerinde, misafirhanelerde ziyaret etti.

 

https://youtu.be/CsgdPAKyT8E

 

AK Parti muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinden Muğla’nın Dalaman ilçesine getirilen depremzedeleri ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı Dalaman’a gelen afetzedelere ziyaretler devam ediyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı muhammet Karakuş ve beraberindeki heyetle, ilçeye gelen depremzede aileleri kaldıkları yerlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.20230222 142912 - Milletvekili Yelda Erol Gökcan Dalaman'a gelen depremzedeleri ziyaret etti

Depremin ardından ülke olarak büyük bir dayanışma örneği gösterildiğine işaret eden Gökcan, “Hep birlikte, bir ve beraber olarak bu acıların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Tüm depremzedeler bizlere emanettir. Yaşadıkları acıları hafifletmek birinci görevimiz. Her birinin hikayesi farklı olsa da yaşadığı acı ortak. Bu acıyı en derinden paylaşıyoruz. Böyle bir dönemde dayanışmanın önemini çok iyi biliyoruz.” diye konuştu.

 

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta “bölgemize gelen depremzede ailelerimize Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfımız, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımızın psiko sosyal destek birimleri aracılığıyla, kaymakamlık, belediye koordinasyonu ile anında destek verip yanlarında olduklarını” belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.