Dolar 32,4525
Euro 34,7453
Altın 2.435,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 24°C
Sal 24°C

MİLLİ KARATECİ SPONSOR BULAMAZSA MAÇLARI TELEVİZYONDAN İZLEYECEK…

MİLLİ KARATECİ SPONSOR BULAMAZSA MAÇLARI TELEVİZYONDAN İZLEYECEK…
REKLAM ALANI
Nisan 11, 2022 5:00 pm
1.449
A+
A-

MİLLİ KARATECİ SPONSOR BULAMAZSA MAÇLARI TELEVİZYONDAN İZLEYECEK…

 

Henüz 11 yaşındayken ilk kez katıldığı Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenen 44 ülkeden bin 90 sporcunun katıldığı Fudokan Karate-Do Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya, Avrupa Karate Şampiyonası’nda da 1 altın, 1 bronz madalya ile Karate camiasının dikkatini çekti.

thumbnail IMG 20220403 WA0014

Muğlalı A Milli Karateci Zümra Rezzan İm, babasının desteğiyle 6 yaşında karateye başladı, 11 yaşında dünya üçüncüsü oldu. Türkiye’de katıldığı müsabakalarda şampiyonluk madalyası ve kupası aldı. Kilosunda birçok uluslararası organizasyonda derece alan rakiplerini yenerek hayalini kurduğu Milli takıma seçildi.

-“HEDEFİM OLİMPİYATLAR”

Gönül verdiği Karatede daha üst seviyelere çıkmak için gittiği Sakarya’da hem eğitimini yapan hem de antrenmanlarını sürdüren karate A milli takım sporcusu Zümra Rezzan İm, hedefini dünya şampiyonası ve olimpiyatlar olarak belirledi.

19 yaşındaki A milli sporcu Zümra Rezzan İm, çalışmalarını kendisine büyük destek veren hocaları eşliğinde günde çift antrenmanla Sakarya’da sürdürdüğünü söyledi.

İm, “Hayalim A milli takıma seçilebilmekti, hocalarım ve ailemin büyük desteğiyle başardım. Hedefim dünya şampiyonası ve olimpiyatlar. Bunun için uluslararası müsabakalara katılıp puan toplamam gerekiyor. Uluslararası arenada İstiklal marşımızı okutmak ve bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum.” dedi.

thumbnail 5

-“SÜREKLİ YÜKSELEN GRAFİĞİ VAR”

Zümra’nın babası Aşkın İm ise, kızını uluslararası müsabakalarda görmek istediğini söyledi.

Dalyan’da sosyal aktivite olmadığı için Zümra’yı 6 yaşında karateye başlattığını anlatan Aşkın İm, “Zümra’yı Ortaca, Fethiye ve özel salonlarda yapılan antrenmanlara götürdüm. Karateyi severek kulüp bazında başarılar aldı, bizi gururlandırdı. Oturma odamızı Zümra için çalışma, fitness salonu yaptık. Daha rahat çalışabilmesi için ona her türlü imkanı sağlamaya çalıştık. Zümra, hem eğitimi için hem de Karate daha yaygın yapıldığı için şimdi Sakarya’da. Hocalarımız karateyi bırakmaması, önünün açık olduğu yönünde sürekli bizleri motive ettiler. Kızımın milli takıma girmesi bizi daha da gururlandırdı” diye konuştu.

-“SPONSOR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Kızının elde ettiği başarıları dünya şampiyonası ve olimpiyatlara da katılarak taçlandırmasını istediğini ifade eden Aşkın İm, “Zümra’nın bu organizasyonlara katılabilmesi için Dünya Karate Federasyonunun son yıllarda uyguladığı puan sistemi var. Ülkenizde ne kadar derece alırsanız alın Uluslararası organizasyonda bu değerlendirilmiyor. Uluslararası organizasyonlarda alacağınız referans puanlarla sizi değerlendiriyorlar. Bunun için önümüzdeki Haziran ayından itibaren premier lig kategorisinde uluslararası şampiyonalar start alıyor. Haziran’da Kahire’de yapılacak olan organizasyon, Çin, Berlin, Şili ve Basel’de devam edecek. Türkiye Karate Federasyonu’nun desteği uluslararası organizasyonlara gitmesi için kısıtlı. Sporcuların kendi imkanlarıyla bu organizasyonlara katılmaları isteniyor. Zümra’nın bu organizasyonlara katılabilmesi için sponsor desteğine ihtiyacımız var. Hocalarımızla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.