Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Minik voleybolcular Zafer Bayramı için oynadı

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, 8 ilden 42 takımın katılımıyla yapıldı. Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi …

Minik voleybolcular Zafer Bayramı için oynadı
REKLAM ALANI
Ağustos 28, 2023 3:48 pm | Son Güncellenme: Ağustos 29, 2023 8:30 am
239
A+
A-

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, 8 ilden 42 takımın katılımıyla yapıldı.

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, hafta sonu yapıldı. 8 ilden 21 kulüp ve 42 takımın katıldığı turnuvaya U12-U14-U16 kategorilerinde sporcular katıldı. Takımların sezon öncesi kendi durumlarını değerlendirme ve tecrübe kazanma şansı buldukları turnuvada İstanbul, Denizli, Muğla, Aydın, İzmir, Manisa ve Konya’dan ekipler sahaya çıktı.

Marmaris Belediyesi Gençlikspor, Söke Voleybol, Fethiye Voleybol, Göztepe Spor Kulübü, Menteşe Belediyesi, Çengelköy Spor Kulübü, Sümer Spor Kulübü, Denizli Voleybol Spor Kulübü, Bodrum Sportif Spor Kulübü, Damla Spor Kulübü, Silivri Voleybol Spor Kulübü, Armutalan Spor Kulübü, Muğlaspor, Denizli Büyükşehir Belediye, Denizli Voleybol Spor Kulübü, Muğla Büyükşehir Belediye, Aydın GSİM, Muğla Vizyon Spor Kulübü, Değerli Zamanlar Spor Kulübü, Ortaca GSİM takımlarının mücadele ettiği turnuvada rekabet yerini dostluk ve kardeşlik vardı. Yeni sezona hazırlık amacı da taşıyan turnuvanın galibi tüm takımlar oldu.

Kapanış seremonisine Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Marmaris Belediyespor Başkanı Hasan Yaylalı da katıldı. Tüm sporculara anı madalyaları takdim eden Başkan Oktay, “Büyük zaferi sporla da kutluyor, Ata’mızın işaret ettiği ’zeki, çevik ve ahlaklı sporcu’ları yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Marmaris Belediye Gençlikspor ile organize ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Turnuvası’nda İstanbul, Denizli, Muğla, Aydın, İzmir, Manisa ve Konya’dan 42 voleybol takımını ağırladık. Hepsi de sporun esasında dostluk ve kardeşlik olduğunun en güzel örneğini sergiledi. 3 gün süren heyecan dolu turnuvada mücadele eden tüm takım ve oyuncuları tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.