Dolar 32,5360
Euro 34,9410
Altın 2.433,28
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

MOPAK’TAN GAZETEMİZE BASIN AÇIKLAMASI

MOPAK’TAN GAZETEMİZE BASIN AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
Temmuz 2, 2021 1:07 pm
1.204
A+
A-

MOPAK’TAN GAZETEMİZE BASIN AÇIKLAMASI

Kamuoyu Açıklaması: Dalaman’da orman yangınının sıçradığı fabrikada çalışmalar sürüyor

Dalaman’da ormanlık alanda 26 Haziran Cumartesi günü çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle fabrikamızın atık sahasına sıçramıştır. Bu sahada yer alan atıkların tehlikesiz atık olduğu ÇED raporumuzda doğrulanmıştır. Yangının daha da büyümesi ve yayılması, fabrikamız çalışanları ve  bölgenin fedakâr itfaiyecilerinin 24 saat çalışması ile önlenmiştir. Yangının söndürme ve soğutma çalışmaları da aynı tempoda sürdürülmektedir.

Mopak Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş. yaklaşık yüzyıllık geçmişinde kağıt üretiminde çevreci teknoloji kullanan, çevre bilinci çok yüksek, karbon salınımını en aza indirmiş, karbon ayakizi sertifikası bulunan ve su tüketimini en aza indirmiş bir şirket olarak ekonomimize en yüksek katma değeri sağlayan bir kurumdur.

Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan orman yangının bu kez fabrikamızın atık sahasına sıçraması ve maalesef üretimimizi engellemesi bizi gerçekten çok üzmüştür. Ama en büyük tesellimiz, yangının çalışanlarımız, Muğla ve Dalaman İtfaiye Teşkilatı’nın olağanüstü çabasıyla yayılmasının önlenmesi ve kimsenin bu olaydan zarar görmemesidir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Mopak Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.