Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu

Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu
REKLAM ALANI
Temmuz 3, 2018 7:59 am
1.436
A+
A-

Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu

DSC 0044 - Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu

Bu yıl 7.’ncisi gerçekleştirilen Motosiklet Festivali renkli görüntülere sahne olurken, Türkiye’nin dört bir yanından gelen, Köyceğiz Belediyesi ve Ege Yolcu dergisi katkılarıyla geleneksel hale getirilip her yıl düzenlenmekte olan 7. Köyceğiz Motosiklet Festivali sona erdi.

-7. Köyceğiz Motosiklet Festivali Muhteşemdi…

DSC 0055 - Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu

Köyceğiz Belediyesi ve Ege Yolcunun ortaklaşa düzenlediği 7.Köyceğiz Motosiklet Festivaline, ülkenin birçok yerinden çok sayıda katılım oldu. Bu yıl Köyceğiz’e giriş kayıtlarına göre 64 kulüp, 2157 motorcu katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunları; Köyceğiz ve çevresini gezerek yöre hakkında bilgi sahibi oldular. 30 Haziran 2018 festivalin son günü motosikletçilerin kortejiyle Motor severlerin ve Köyceğiz halkının gönüllerini fethetti. Köyceğiz’de coşkulu bir gün yaşandı. Köyceğiz Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen kamp alanında, hizmetleri aksatmadan yerine getirilmeye çalışıldı. Yarışmalar, çeşitli eğlencelerin yanı sıra Köyceğiz ve yöresinin tanıtımı için barkovizyon sunumu yapıldı. Her yaştan yüzlerce vatandaşın buluşma noktası olan festival alanı çeşitli kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütünün stantları büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan festival boyunca çeşitli etkinliklerle motosiklet tutkunları unutulmaz anlar yaşadı. Başkan Ceylan festival alanında kamp kuran motosiklet tutkunlarını yerinde ziyaret ederek, katılıma gösterdikleri ilgi için tek tek teşekkürlerini sundu.

 

Festivalin son günü 30 Haziran 2018 Cumartesi günlük gezi turlarından sonra İlçenin Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Başkan Ceylan, motorla şehir turu attı.

DSC 0094 - Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu

-Motosikletçilerin kortejiyle Köyceğiz’de coşkulu bir gün yaşandı

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın bizzat katıldığı motosikletçilerin korteji sürüşünde vatandaşlar sürücülere alkışlarla sevgi gösterisinde bulundular. Devamında Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire Kamp alanında Şehitler İçin döktürülen Lokma da büyük takdir topladı. Akşam İllüzyonist İlkay Çiğdem Sihirbaz Gösterisi, festivale destek verenler kişi, kurum ve kuruluşlara plaket takdim edildi. Devamında Grup Zirve Anadolu Rock Konseri ile 28 Haziran 2018 Perşembe günü başlayan 7. Motosiklet Festivali muhteşem bir konserle final yaptı. Gecede Ege Yolcu Motor gurubu başkanı Nadir Şahin “Yapmış olduğumuz etkinlik Köyceğiz’de Ege Yolcu ve Köyceğiz Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği bir motosiklet festivali, bildiğiniz gibi etkinlik kapsamı içerisinde konserler düzenlendi. Tüm motorcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Tabi uzaktan gelen motorcu sayısı geçtiğimiz yılları katlayarak geçti. Geçen sene 1347 olan sayı bu sene 2 binin üstüne ulaştı. Etkinliğimiz kaza bela olmadan son buldu. Ben burada başta Köyceğiz Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Jandarma Komutanlığına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl buluşmak üzere herkese hayırlı yolculuk ve sürüşler diliyorum” dedi.

DSC 0131 - Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu

Belediye Başkanı Kamil Ceylan “Bu yıl Köyceğiz Belediyesi ve Ege Yolcunun ortaklaşa düzenlediği 7.Köyceğiz Motosiklet Festivalimize katılım yoğun oldu. Belediye olarak bizde gerekli desteği verdik. Arkadaşlar gerçekten çevreye duyarlılar. Güvenli bir şekilde bir festivali daha bitirdik. Bu tür etkinlikler ilçemize ivme kazandırıyor. Esnaflarımız ve işletmecilerimize, bu festivalden son derece katkı sağlamaya çalıştık. Bu bağlamda motosiklet festivalinin Köyceğiz’e ekonomik anlamda da katkısı olacağı düşünülerek her yıl artan bir katılım ile devam ettirilmeye çalışılacak.  Bende katılımda bulunan tüm arkadaşlara Festivali organize eden Ege Yolcu Motosiklet Grup Başkanı Sayın Nadir Şahin ve ekibine tüm uzak diyarlardan İlçemize gelen tüm motorcu dostlarımıza motosiklet severlere, festivalimize renk katan İllüzyonist İlkay Çiğdem’e ( Sihirbaz Gösterisi),Rock Konseri ile Grup Bandana’ya, Anadolu Rock Konseri ile Grup Dönence’ye, muhteşem Konseri ile Ana Vatan Kıbrıs’dan gelen  Grup Zirve Anadolu Rock ve ekibine, bu etkinlikte katkılarını esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Erdinç Dolu’ya, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma komutanlığına, Başkan Yardımcılarıma ve Belediyemizin her kademesinde görev alan tüm personelimize etkinliğimiz boyunca konuklarımıza kontenjan açan, Özay Otel’e, tüm Köyceğiz halkıma teşekkür ediyorum. Geleneksel hale gelen her yıl yapılmakta olan Motosiklet Festivalimize katılacak olan tüm Motor Severleri, İlçemiz Köyceğiz’de konuk etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Amacımız Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi bir arada tutmaya çalıştığımız Motosiklet Festivalimize 2019 yılında da tüm Motor Severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan İlçemiz Köyceğiz’e bekliyoruz” dedi.

DSC 0032 - Motosiklet tutkunları Köyceğiz’de buluştu

Köyceğiz Belediyesi Basın Bülteni

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.