Dolar 32,4992
Euro 34,8718
Altın 2.435,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

MSKÜ 3. Uluslararası proje toplantısına ev sahipliği yaptı

Avrupa Birliği Erasmus+Programı tarafından desteklenen ‘Mesleki Eğitim ve Öğretimin Dijitalleştirilmesi: Ters Yüz İş Temelli Öğrenme’ projesinin 3. Uluslararası Proje Toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi …

MSKÜ 3. Uluslararası proje toplantısına ev sahipliği yaptı
REKLAM ALANI
Temmuz 11, 2023 1:00 pm | Son Güncellenme: Temmuz 11, 2023 1:53 pm
243
A+
A-

Avrupa Birliği Erasmus+Programı tarafından desteklenen ‘Mesleki Eğitim ve Öğretimin Dijitalleştirilmesi: Ters Yüz İş Temelli Öğrenme’ projesinin 3. Uluslararası Proje Toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Letonya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Romanya, İtalya ve Portekiz’den uzmanların yüz yüze veya çevrimiçi katılım sağladığı toplantıya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini temsilen proje araştırmacılarından Dr. Yılmaz İlker Yorulmaz, Dr. Nurhayat Kocatürk Kapucu ve Öğretim Görevlisi Eyüp Şen katıldı.

Toplantıya katılan uzmanlar, dijitalleşmenin iş temelli öğrenme üzerindeki etkisini vurgulayarak geliştirilen eğitim programı ve materyallerinin mesleki eğitimin niteliğini ve erişilebilirliğini nasıl artırabileceği konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Ayrıca, projenin geliştirilmiş çıktılarının yaygınlaştırılmasına ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Projede, MSKÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Müge Adnan koordinatör olarak, Doç. Dr. Kevser Özaydınlık, Dr. Yılmaz İlker Yorulmaz, Dr. Nurhayat Kocatürk Kapucu ve Öğr. Gör. Eyüp Şen ise araştırmacı olarak görev alıyor.

Proje koordinatörü Doç. Dr. Müge Adnan, “FlippedVET projesinin amacı, mesleki eğitim programlarının daha ilgi çekici, esnek ve etkili hale getirilmesine katkıda bulunmaktır. Baltic Computer Academy (BDA) tarafından koordine edilen proje, MSKÜ, Archivio della Memoria (ADM), ProEduca z.s., Centro Superior de Formacion Europa SUR, Asociatia pentru Sprijinirea Initiativelor Educationale (ASIE) ve EIA – Ensina, Investigacao e Administracao S.A. (ATLANTICA)’nın katkıları ile yürütülmektedir” dedi.

Adnan, projenin sadece ön lisans ve lisans programlarında değil ortaöğretim kurumlarında da verilen mesleki eğitim derslerinin dijitalleşmesine önemli katkı sağlayacağını belirtti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.