Dolar 32,4554
Euro 34,7460
Altın 2.423,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yurda döndü

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çalışmalarını tamamlayıp Muğla’ya döndü. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda deprem bölgesinden dönen ekiplere karşılama töreni …

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yurda döndü
REKLAM ALANI
Şubat 13, 2023 6:36 pm | Son Güncellenme: Şubat 14, 2023 10:51 am
441
A+
A-

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çalışmalarını tamamlayıp Muğla’ya döndü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda deprem bölgesinden dönen ekiplere karşılama töreni düzenlendi.

Karşılama Töreninde deprem bölgesinden dönen itfaiye ekiplerine konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,” Hepiniz yurdunuza hoş geldiniz. Öncelikle hepinizi kutluyorum gerçekten fedakarca çalıştınız beni en çok duygulandıran ekip geliyor değişim yapacağız dedik. Ama siz dönmeyeceğiniz dediniz bu çok güzel bir olaydı. Deprem bölgesinde 28 can kurtardınız en son kurtardığınız 29 yaşında Rabia isimli genç kızımızı kurtardınız. Oradaki çalışma hem başarı hem cesaret çok önemliydi çok şükür bir yeriniz bile kanamadan geldiniz “dedi.

Karşılama törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, kurtarma ekiplerinin mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.