Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Muğla Büyükşehir ‘Soğuktan Sıcağa’ projesi ile 107 vatandaşı misafir etti

Kış mevsiminin kendini hissettirdiği bugünlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Soğuktan Sıcağa’ Projesi ile sokakta kalan evsiz ve kimsesizlere sıcak bir yuva sağlıyor. Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi’nde bulunan barınma evinde misafir edilen …

Muğla Büyükşehir ‘Soğuktan Sıcağa’ projesi ile 107 vatandaşı misafir etti
REKLAM ALANI
Ocak 31, 2024 5:49 pm
141
A+
A-

Kış mevsiminin kendini hissettirdiği bugünlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Soğuktan Sıcağa’ Projesi ile sokakta kalan evsiz ve kimsesizlere sıcak bir yuva sağlıyor. Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi’nde bulunan barınma evinde misafir edilen vatandaşların günde 3 öğün yemek ve diğer ihtiyaçları karşılanıyor. 2024 Ocak ayı itibari ile Soğuktan Sıcağa projesi ile barınma evinde vatandaşlar misafir ediliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında başlattığı ‘Soğuktan Sıcağa’ projesi ile evsiz ve kimsesiz vatandaşlara zorlu kış şartlarında sahip çıkılıyor ve sıcak bir ortamda misafir edilerek tüm ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor.

Günde 3 öğün sıcak yemek

Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe ilçesi Bayır mahallesinde bulunan barınma evinde kalan vatandaşlara günde 3 öğün sıcak yemek veriliyor ve diğer ihtiyaçları karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri barınma evinin temizliğini düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2016 yılının Aralık ayında soğuk kış günlerinde, sokaklarda yaşayan vatandaşlarımızı misafir edebileceğimiz bir barınma evi kuruldu. Bu barınma evinde evsiz vatandaşlarımızın soğuk kış günlerinde barınma, yiyecek gibi ihtiyaçlarını karşılayarak bir nebze de olsun rahat yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz” denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.