Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Dalaman İlçe Tarım Müdürü Mehmet İdar 10 Ocak Basın Günü dolayısıyla Dalaman Gazetesini ziyaret etti

Dalaman İlçe Tarım Müdürü Mehmet İdar 10 Ocak Basın Günü dolayısıyla Dalaman Gazetesini ziyaret etti
REKLAM ALANI
Ocak 9, 2023 5:42 pm | Son Güncellenme: Ocak 9, 2023 7:54 pm
709
A+
A-

Dalaman İlçe Tarım Müdürü Mehmet İdar 10 Ocak Basın Günü dolayısıyla Dalaman Gazetesini ziyaret etti.

Müdür Mehmet İdar Muğla’nın doğal coğrafi işaretli ürünlerinin sayılarının da giderek artacağının  müjdesini de vererek ata tohumu, doğal hasat zeytinyağı, kekik, adaçayı, doğal çam balı, susam, doğal zeytinyağı sabunu, Datça bademi gibi ürünlerin yer aldığı hediye kutusunu Dalaman Gazetesi muhabiri Güngör Çoban ve Dalaman Gazetesi Sayfa Editörü Deniz Kundakçı’ya verdi.

Muğla İl Tarım Müdürü Barış Saylak’ın notu ise şu şekilde oldu

Muğla İl Tarım Müdürü Barış Saylak adına konuşan Dalaman İlçe Müdürü Mehmet İdar , “Doğru bildiğini yazmaktan geri durmayan, mesleğini millet için, memleket için büyük bir özveri ile yerine getiren ve Muğla’daki hizmetleri kamuya tanıtma noktasında bizlerden desteğini esirgemeyen tüm gazeteci dostlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Haberiniz bol ve iyi olsun. Çam sakızı çoban armağanı diyerek hazırladığımız Muğla’nın coğrafi işaretli ürünleri ağzınızı tatlandırsın. Sağlık, lezzet ve afiyet sizlerin olsun.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalaman Gazetesi genel yayın koordinatörü Güngör Çoban; “Basın’ı böyle günlerde hatırlayıp günümüzü kutlayıp tebrik ettiğiniz için teşekkür ederim. Muğla ve genelinde tarım’dan turizm’e kadar  her türlü haberlere yer veren bir gazeteyiz. Kurumlarla ortaklaşa çalışmalarımız olması güzel, doğru haberi vatandaşa sunmak adına sağlam bilgilerin temini konusunda da bize verdiğiniz desteklerden memnun kalıyoruz. İl tarım müdürü Barış Saylak beyede bu güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz. Dalaman İlçe Tarım Müdürü Mehmet İdar’la Dalaman’da tarım anlamında üretilen en iyi mahsulleri dünya geneline duyurmayı da isteriz” dedi.

WhatsApp Image 2023 01 09 at 17.35.53 1 - Dalaman İlçe Tarım Müdürü Mehmet İdar 10 Ocak Basın Günü dolayısıyla Dalaman Gazetesini ziyaret etti

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.