Dolar 32,5201
Euro 34,8225
Altın 2.445,21
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kabul töreni

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık’ın ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kabul töreni düzenlendi. Kabul töreninde masaları tek tek dolaşan Vali İdris Akbıyık ve eşi Sevim …

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kabul töreni
REKLAM ALANI
Ağustos 31, 2023 12:00 pm | Son Güncellenme: Ağustos 31, 2023 3:21 pm
250
A+
A-

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık’ın ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kabul töreni düzenlendi.

Kabul töreninde masaları tek tek dolaşan Vali İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık engellilerle, şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet ederek konuklarıyla yakından ilgilendi. Kutlu zaferin nasıl kazanıldığını anlatan video gösteriminin ardından Muğla Valisi Sayın İdris Akbıyık kabul törenine katılanlara hitaben bir konuşma yaptı.

Vali Akbıyık konuşmasında, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gururla kutlandığını belirtti. Vali Akbıyık “Bizlere bu zaferi armağan eden Kurtuluş mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Gazi Meclisimizin tüm üyelerini, kahraman ordumuzun tüm askerlerini rahmetle yâd ediyorum. Aynı şekilde terörle mücadelede ve 15 Temmuz’da verdiğimiz şehitlerimizi şükranla anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sıhhat ve afiyet temenni ediyorum” dedi.

Büyük Zafer’den alınan ilham ve cesaretle, vatana ve 100’üncü yılı kutlanacak Cumhuriyet’e sahip çıkarak, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Türkiye’yi daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceğe taşımak için, var güçle çalışacaklarını söyleyen Vali İdris Akbıyık, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla milli irademize, istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkma kararlılığını sürdüreceğiz. Uğruna nice bedeller ödediğimiz, canımızdan aziz bildiğimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna mücadele etmekten de asla vazgeçmeyeceğiz. Bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte büyük Türkiye olacağız. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Vali İdris Akbıyık’ın konuşmasının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlanan pasta Vali İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık ile Şehit yakınları, gaziler, protokol üyeleri ve davetlilerle birlikte kesildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.