Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

Muğla’da ’Gazze, bilinmez toprak’söyleşisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından Gazze Bilinmez Toprak Terra Incognıta isimli söyleşi düzenlendi. Söyleşi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz şehitler salonunda Dilin ve Kültürün Derinliklerine olan tutkusuyla …

Muğla’da ’Gazze, bilinmez toprak’söyleşisi
REKLAM ALANI
Aralık 22, 2023 5:17 pm | Son Güncellenme: Aralık 22, 2023 5:18 pm
165
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından Gazze Bilinmez Toprak Terra Incognıta isimli söyleşi düzenlendi.

Söyleşi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz şehitler salonunda Dilin ve Kültürün Derinliklerine olan tutkusuyla tanınan Akademisyen Ayçin Kantoğlu tarafından gerçekleştirildi. Söyleşide Gazze’nin bugüne kadar gördüğü zulümler ve bugünlerde yaşanan katliamlar ile ilgili bilgi aktarıldı.

Söyleşiye katılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Turhan Kaçar, “Her türlü etkinliği bizler mümkün olduğunca desteklemek istiyoruz. Bu etkinlikte gayret gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte konuşan Akademisyen Ayçin Kantoğlu, ”Bugün 7 Ekim’de başladığını düşündüğümüz, esasen tarihi itibariyle daha eskiye dayanan ama her birimizin hayatını bence bundan öncesi ve sonrası olarak ayıran adeta bir milat olarak gördüğünüz, göreceğiniz Gazze gerçeği ile karşılaştık. Tabi 7 Ekim’den önce de Filistin bir zulmün altındaydı. Ağırlaşarak devam etti. Bir çocuk Gazze’de katlediliyor. Bu İsrail’in kendini savunma hakkıyla başlayan bir söylem vardı. Dediler ki ’Hamas kötülüğün kapılarını açtı’ Bu ABD Başkanı Joe Biden’in bir konuşmasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hepsi birbirinden berbat olan konuşmalarının ilk olanlarındandı” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.