Dolar 32,4746
Euro 34,8116
Altın 2.441,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Muğla’dan yardım tırları yola çıktı

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası bölgeye ulaştırılmak üzere Türkiye’den ve dünyadan yardım çalışmaları da devam ediyor. Muğla’da da bölgeye ulaştırılmak üzere toplanan yardımlar TIR’lara yüklenerek deprem bölgesine …

Muğla’dan yardım tırları yola çıktı
REKLAM ALANI
Şubat 7, 2023 12:24 pm
386
A+
A-

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası bölgeye ulaştırılmak üzere Türkiye’den ve dünyadan yardım çalışmaları da devam ediyor.

Muğla’da da bölgeye ulaştırılmak üzere toplanan yardımlar TIR’lara yüklenerek deprem bölgesine hareket etti. Ak Parti Muğla İl Başkanlığında vatandaşlar tarafından toplanan yardımlar TIR’lara yüklenrek Muğla’dan yola çıktı.

Vatandaşlar tarafından toplanan 1 TIR ve 3 kamyonet ile yola çıkan yardımlar depremzedelere ulaştırılacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.