Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

Muğla’nın çilekleri market raflarında

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Muğla’da faaliyet gösteren tarımsal kooperatiflerin bir araya gelmesi ile kurulan Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi’nin satış ve pazarlama konusundaki çalışmaları üreticilere kazandırmaya devam ediyor …

Muğla’nın çilekleri market raflarında
REKLAM ALANI
Haziran 20, 2023 5:36 pm | Son Güncellenme: Haziran 22, 2023 9:29 am
287
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Muğla’da faaliyet gösteren tarımsal kooperatiflerin bir araya gelmesi ile kurulan Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi’nin satış ve pazarlama konusundaki çalışmaları üreticilere kazandırmaya devam ediyor. Türkiye’nin büyük market zincirlerinden birisi ile yapılan işbirliği protokolü sonrasında Köyceğiz Çövenni Yaylası’nda üretilen çilekler zincir marketin raflarında yerini almaya başladı.

Verimli toprakları ile bir tarım kenti olan Muğla’nın ürünlerini daha önce yurt dışına satan Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi şimdi de market zinciri ile yaptığı işbirliği protokolü ile marketlerde vatandaşla buluşmasını sağlıyor. Köyceğiz’in yaylalarında üretilen çilekler marketin raflarında vatandaşla buluşuyor. Çileğin yanı sıra Güçbirliği Kooperatifi’nden farklı ürünler içinde talepte bulundu ve Muğla Tarım Güçbirliği kooperatifi hemen çalışmalarına başladı.

Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi Başkanı Fatih Öztürk çilek alımındaki emekleri için S.S. Beyobası Tarımsal Kalkınma Kooperatifine teşekkür ederken; “Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde hayata geçirdiğimiz Güçbirliği Kooperatifimiz, hem üreticimizi hem de tüketicimizi korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yine Muğlalı üreticilerimizden temin ettiğimiz tahin ve çağla turşusunu 5 farklı ülkeye ihraç etmiştik. Muğlalı üreticilerimizin kazanması için yerel, ulusal, uluslararası görüşmelerimiz devam edecek” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.