Dolar 32,5042
Euro 34,7246
Altın 2.477,81
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C

Muğla’nın tarımsal ürünleri zincir markette satılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Tarım Güçbirliği Kooperatifi, zincir market firması ile kooperatif ürünlerinin satılması konusunda işbirliği için imzalar attı. Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi Başkanı Fatih Öztürk, “Büyükşehir …

Muğla’nın tarımsal ürünleri zincir markette satılacak
REKLAM ALANI
Mart 6, 2023 2:24 pm | Son Güncellenme: Mart 9, 2023 12:03 pm
303
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Tarım Güçbirliği Kooperatifi, zincir market firması ile kooperatif ürünlerinin satılması konusunda işbirliği için imzalar attı.

Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi Başkanı Fatih Öztürk, “Büyükşehir Belediye’miz öncülüğünde kurduğumuz Muğla Tarım Güçbirliği ile çok önemli bir projeye daha imza attık. Muğla’nın ürünlerini zincir market sayesinde geniş kitlelerle buluşturacağız. Hem üretici, hem kooperatiflerimiz kazanacak. Tüketici de kaliteli ürüne daha uygun fiyata ulaşacak” dedi.

Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi’nin imzaladığı sözleşmenin tarımsal üretimde hedefledikleri büyük adımlardan biri olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da ortaya koydukları modelle birliktelikle üreticinin de tüketicinin de kazanacağını söyledi. Başkan Gürün; “Tarımsal üretimde baştan beri hedeflediğimiz Muğla’mızın bereketli topraklarında üretilen birbirinden değerli, kaliteli ürünlerin tüm vatandaşlarımıza ulaşması, üreticimizin alnının terinin karşılığını almasıydı. Bu işbirliği ile bu hedefimiz için büyük bir adımı attık. Muğla Tarım Güçbirliğimiz üreticilerimizden aldığı güçle emin adımlarla yoluna devam ediyor. Tarımda üretmeye, kooperatiflerimizle bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.